Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Technologiestudies
 • Navigatietechnologie
Vakgebieden
 • Technologiestudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  4 MSc Opleidingen in Navigatietechnologie 2024

   MSc Opleidingen in Navigatietechnologie

   Een Master of Science is een masterdiploma dat meestal gericht is op wetenschap, wiskunde of geneeskunde. Typische studenten kunnen een MSc-opleiding volgen in een of twee jaar voltijdstudie.

   Wat is een MSc in navigatietechnologie? Navigatietechnologie richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig zijn om satellietgebaseerde navigatie te beheren en te gebruiken. Cursussen kunnen kijken naar GPS, traagheidsnavigatie, integriteitsbewaking en andere navigatietechnieken. De exacte aangeboden cursussen kunnen van school tot school variëren, maar voorbeelden zijn signaalverwerking en elektromagnetisme, moderne kanaalcodering, traagheidssensoren en hybridisatie, ruimtelijke technologie, astrodynamica en hooggevoelige ontvangers. De gebruikte leertechnieken kunnen lezingen, projecten, discussies en onderzoek omvatten.

   De cursussen in een MSc in Navigation Technology-programma geven studenten sterke communicatie en analytische denkvaardigheden, evenals een goed begrip van complexe systemen. De behaalde vaardigheden en kennis maken afgestudeerden niet alleen sterke kandidaten voor een baan, maar kunnen ook succesvoller zijn in hun persoonlijke leven.

   De locatie van een school en de duur van een programma kunnen van invloed zijn op hoeveel een student moet betalen voor een MSc in navigatietechnologie. Voor een juiste schatting moeten studenten contact opnemen met de betreffende school.

   Na het behalen van deze graad is het gebruikelijk dat studenten kansen krijgen bij nationale instellingen, onderzoekslaboratoria en grote bedrijven. Sommige wetenschappers kunnen zelfs de vaardigheden en kennis die is opgedaan gebruiken om een ​​PhD-programma te volgen. In het verleden werden studenten navigatiemanager en besturingsingenieurs, besturings engineers, lead avionics technici, supervisors voor vliegtuigonderhoud, navigatiebegeleiders en navigatieadviseurs.

   Studenten kunnen dit programma overal ter wereld volgen, omdat veel universiteiten het op de campus en online aanbieden. Wilt u meer weten? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.