Keystone logo

4 MSc Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Professionele studies
 • Natuurwetenschappen
Vakgebieden
 • Professionele studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen

  Een Master of Science is een type master dat doorgaans wordt toegekend voor studies in meer wiskundig ingestelde en / of wetenschappelijke onderwerpen. Dit masterdiploma is meestal de volgende academische prijs die wordt nagestreefd na een bachelordiploma in dat vak of een soortgelijk diploma.

  Wat is een MSc in Natural Science? Een master's degree in de natuurwetenschappen meestal laat de student om zich te concentreren op een specifiek gebied van de studie binnen het bredere gebied van de natuurwetenschappen. Dit kan vanuit veel verschillende invalshoeken worden benaderd, waaronder het lesgeven in natuurwetenschap, onderzoek in laboratoria of het gebruiken van onderzoek voor bedrijven. De meeste hogescholen en universiteiten vereisen hun MSc-afgestudeerde potenties om een ​​scriptie te schrijven, en ze moeten die thesis vaak presenteren en verdedigen om af te studeren.

  Een MSc in Natural Science kan studenten een cruciaal perspectief op duurzaamheid bieden, een sleutelelement in het bedrijfsleven van vandaag, dat meer carrièrekansen binnen handbereik kan brengen. Analyse en kritische denkvaardigheden geven studenten vaak ook een voorsprong op de concurrentie in het veld, waardoor ze gewenste kandidaten worden voor promoties en verhogingen.

  Het afronden van een master in natuurwetenschappen duurt van één tot zeven jaar, afhankelijk van het studiegebied en het traject van loopbaanpaden van studenten. Het is belangrijk om op voorhand informatie op te zoeken op veel verschillende scholen om er een te vinden die past bij carrièredoelen en financiële behoeften, aangezien scholen qua prijs en locatie verschillen op basis van locatie en programma.

  Master of Science afgestudeerden in de natuurwetenschappen hebben vaak veel verschillende carrièremogelijkheden bij de hand over de hele wereld. Werken als wetenschappelijk onderzoeker of analist, zowel in het veld als in laboratoria voor zowel overheidsinstanties als universiteiten, is een voor de hand liggende keuze. Veel bedrijven hebben wetenschappelijke adviseurs nodig, zoals een milieuconsultant of een beleidsanalist, om hun producten of services te houden aan de vereiste normen van vandaag.

  Natuurwetenschappen worden meestal aangeboden met een kandidatuur voor masteropleidingen in hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.