Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 20 Master of Science  (MSc) in Nanowetenschappen 2023

20 MSc Opleidingen in Nanowetenschappen 2023

Overzicht

Een meester 's graad kunnen leerlingen meer geavanceerde carrière na te streven. Meestal een bachelordiploma in een verwante veld is verplicht als een voorwaarde, echter. Het nemen van een MSc is een geweldige manier om echt te focussen uw opleiding op je uiteindelijke carrière.

Je kunt je afvragen, wat is een MSc in Nanoscience? Het klinkt misschien niet leuk vinden, maar het is eigenlijk een heel breed terrein. Wezen, het gaat over iets dat op de nanoschaal. Het bevat veel elementen van elk gebied van de natuurwetenschappen. Het richt zich meestal op de technologische kant van de nanowetenschappen, maar strikt onderzoek richt zijn ook mogelijk. Studenten meestal leren scheikunde, wiskunde, natuurkunde, moleculaire biologie, en techniek, en studenten moeten beslissen welk gebied ze willen specialiseren in, afhankelijk van hun gewenste carrière.

Want hoe gevarieerd het veld is, mastering in de nanowetenschap is zeer gunstig.Het is mogelijk om dit gebied in te voeren uit veel verschillende undergraduate richt zich, met inbegrip van vrijwel elk type van wetenschap, geneeskunde, techniek, wiskunde, en nog veel meer. Dit betekent ook dat er veel keuzes voor wat je in zal werken na je afstuderen.

De kosten van een MSc in Nanoscience variëren. Elke factor, waaronder universitaire keuze, land van studie, en de lengte van het programma zal een rol spelen bij het bepalen van de investeringskosten. Je zou kunnen overwegen veel verschillende scholen te vinden die past bij uw behoeften te vinden.

De toekomst is altijd in beweging in de richting van steeds kleinere technologieën, zodat de vraag naar professionals in de nanowetenschap nog steeds groeit. In combinatie met het feit dat er veel verschillende gebieden kan men werken in, er zijn er in overvloed mogelijkheden voor een loopbaan op dit gebied. De meest voorkomende carrière voor afgestudeerden is in de biomedische technologie, die uniek en zeer vervullend werk geeft.Het is ook mogelijk om te werken in de materiaalkunde, chemische technologie, en nog veel meer.

Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Natuurwetenschappen
  • Scheikunde
  • Nanowetenschappen
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat