Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Master of Science  (MSc) in Moleculaire Biowetenschappen 2023

12 MSc Opleidingen in Moleculaire Biowetenschappen 2023

Overzicht

Het behalen van een Master of Science-graad (MSc) kan jaren van hard werken en toewijding kosten. De uitbetaling kan de moeite waard zijn, omdat veel afgestudeerden met een MSc-graad doorgaan naar gekwalificeerde carrières met ruime vergoeding en diverse mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Wat is een Master of Science in Molecular Bioscience? Deze postdoctorale opleiding, die meestal ongeveer twee jaar voltijds onderwijs vereist om te verdienen, biedt studenten de kennis van wetenschappen zoals biochemie, celbiologie, moleculaire biologie en biotechnologie om studenten voor te bereiden op toekomstige carrières in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Studenten lezen literatuur, volgen colleges, voltooien onderzoeksprojecten en werken in een laboratorium terwijl ze hun recent verworven vaardigheden en kennis gebruiken voor praktische opdrachten.

Het behalen van een MSc-diploma kan gunstig zijn voor afgestudeerden als deze graad dient als bewijs dat studenten ijverige en toegewijde mensen zijn. In een competitieve arbeidsmarkt kan een gevorderde opleiding ervoor zorgen dat studenten zeer gegeerd zijn bij werkgevers.

Het verkrijgen van een MSc kan variëren afhankelijk van factoren zoals waar de school zich bevindt of hoe snel studenten in staat zijn om de vereiste cursussen te voltooien. Studenten moeten met toekomstige scholen praten om actuele collegegeldinformatie te ontvangen.

Veel studenten die een MSc in de moleculaire biowetenschappen hebben behaald, kiezen carrières in onderzoek, farmacologie, geneeskunde, milieubehoud, energieconsultancy en natuurbehoud. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om in de academische wereld te blijven en zich aan te sluiten bij de faculteit of het onderzoekspersoneel van universiteiten, terwijl anderen ervoor kiezen de niet-openbare sector te betreden en te werken voor particuliere bedrijven. Andere afgestudeerden kunnen ervoor kiezen door te gaan met een doctoraat om hun kennis en vaardigheden verder te vergroten.

Als u uw carrière wilt bevorderen, uw vakkennis verder wilt ontwikkelen en betere kansen wilt vinden, is het behalen van een MSc een goede manier om te beginnen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Biowetenschappen
  • Moleculaire wetenschappen
  • Moleculaire biowetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat