Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Master of Science  (MSc) in Mediatechnologie 2023

10 MSc Opleidingen in Mediatechnologie 2023

Overzicht

Studenten die een Master of Science in de Media Technology streven zijn het invoeren van een wereld van wetenschappelijke innovatie. Cursussen richten zich vaak op de ontwikkeling van een diepgaand begrip van wetenschap, technologie en communicatie. Door het ontdekken van nieuwe en creatieve manieren om deze toe te passen, professionals genereren real-world oplossingen in het bedrijfsleven, openbare of particuliere forums op nationaal of internationaal niveau.

Wat is een MSc in Media Technology? Dit type masteropleiding kunnen diverse gebieden van de nadruk te bieden, en het carrièrepad van een student wil nemen na het afstuderen moet de keuze beïnvloeden. Informatica, informatie technologie, wiskunde, en een verscheidenheid aan media en technologie formaten beschikbaar. Veel universiteiten bieden de mogelijkheid voor studenten om hun eigen onderzoeksprojecten, ontwerpen, computerprogramma's en documenten te creëren met het einddoel van de bekendmaking of het gebruik in een verscheidenheid van professionele arena's.

De enorme mogelijkheden voor de huidige en toekomstige carrièremogelijkheden maken dit een populaire keuze voor vooruit denken individuen. Het ontwikkelen van de skillsets aangeboden biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan de creatie van nieuwe technologie, communicatie forums en nog veel meer.

Het is onmogelijk om de kosten van een mediatechnologie mate vanwege de verschillen tussen programma voorspellen. Het aantal cursussen of uren nodig, de geografische locatie en andere factoren van invloed op de betrokken uitgaven. Vergoedingen, registratie kosten en kosten voor apparatuur kunnen ook factoren. Een student moet de onderzoeksinstellingen individueel alvorens te bepalen welk programma het beste past.

Een persoon die in mediatechnologie een master's degree voltooit kan kiezen voor een carrière in de televisie, film of digitale uitgeverij te beginnen. Marketing en reclame, zakelijke, educatieve en politieke arena's zijn ook opties.In combinatie met een diploma in een ander gebied, zoals de wet, de media-technologie biedt vele mogelijkheden voor specialisatie. Academische of onderzoek omgevingen zijn ook opties, en een afgestudeerde is goed geschikt te beginnen met een doctoraat.

Een verscheidenheid van leren instellingen bieden mediatechnologie programma. De student die wordt beperkt door geografische locatie of een drukke agenda kunnen baat hebben bij een online programma. Een spannende nieuwe fase in te gaan in je professionele ontwikkeling, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediatechnologie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat