Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 8 Master of Science  (MSc) in Marketing van luxe goederen 2023

8 MSc Opleidingen in Marketing van luxe goederen 2023

Overzicht

Het behalen van een masterdiploma biedt afgestudeerden veel verschillende voordelen. Na het behalen van hun bachelordiploma is het volgen van een master meestal de volgende stap die studenten zetten als zij hun opleiding willen voortzetten.

Wat is een Msc in Luxury Marketing? Terwijl ze dit diploma volgen, leren studenten over de vele unieke uitdagingen waarmee ze te maken krijgen als ze luxe producten en diensten proberen te vermarkten. Studenten leren over de aard van hun doelmarkt, de belangrijke rol die merkimago speelt, hoe sterke relaties met klanten tot stand te brengen en hoe het distributiesysteem werkt. Ze zullen waarschijnlijk lessen volgen op het gebied van retailstrategie, innovatie en ontwerp, marktplanning, algemeen management, bedrijfsontwikkeling en meer.

De luxe marketingindustrie is zeer concurrerend en kan moeilijk zijn om in te breken. Door het behalen van een masterdiploma behalen studenten de vaardigheden die zij nodig hebben om uit te blinken in dit gekozen loopbaanveld. Ze zullen ook de training krijgen die ze nodig hebben om op te vallen tussen andere sollicitanten tijdens het solliciteren naar open posities.

De kosten voor het behalen van een MSc in Luxury Marketing variëren sterk per programma en zijn vaak afhankelijk van veel verschillende factoren. Deze omvatten waar de instelling zich bevindt, hoe lang het programma duurt en wat de specifieke instelling aan collegegeld en andere vergoedingen berekent.

Met een masterdiploma in luxe marketing kunnen afgestudeerden mogelijk werken in productiebeheer, marketing en merchandising of in public relations. Met hun marketing- en merchandisingkennis kunnen bijvoorbeeld degenen die ervoor kiezen rechtstreeks in luxe marketing te werken, mogelijk als merchandiser werken voor de visuele weergave van het specifieke merk dat zij vertegenwoordigen. Ze kunnen ook werken als manager of officier en hun luxe merk of beroemde ontwerper vertegenwoordigen.

Degenen die hun opleiding verder willen volgen en een masteropleiding in luxe marketing willen volgen, kunnen klassen op volledige of deeltijdbasis volgen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketing van luxe goederen
Vakgebieden
  • Marketingstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat