Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Master of Science  (MSc) in Marketingcommunicatie 2023

18 MSc Opleidingen in Marketingcommunicatie 2023

Overzicht

Studenten op zoek naar een voorsprong te krijgen in de markt carrière na het afstuderen moeten overwegen het verkrijgen van een Master of Science (MSc). Met de technische en wetenschappelijke vaardigheden geleerd door MSc opleidingen, zullen de studenten worden uitgerust met een professionele, instap positie in te nemen.

Wat is een MSc in Marketing Communicatie? Dit diploma geeft mensen die al een achtergrond in eenvoudige marketing concepten, een kans om hun kennis verder op meer ingewikkelde theorieën en ideeën. Het programma bevat een strategische marketing context en het kader voor het beheer. Cursussen weerspiegelen vooruitgang in de technologie en leren studenten mediavaardigheden, maar ook hoe ze toe te passen om de communicatie campagnes. Leerlingen kunnen leren over reclame en verkoopbevordering, marketing analytics, interactieve marketing, en nog veel meer.Het programma bevat een aantal electieve credits en een groot onderzoeksproject samen met de kern klassen.

Een MSc in Marketing Communicatie biedt studenten vele ervaringen voor het toepassen van hun kennis, zodat ze klaar zijn om de echte wereld situaties om te gaan na het behalen van het diploma. Het programma leidt tot een breed scala aan werk opties, ideaal voor mensen die nog niet zeker weet precies wat ze zoekt in een carrière.

Vele universiteiten over de hele wereld bieden dit programma, en de kosten varieert van de ene school naar de volgende. De prijs van het leren kan een aanzienlijke impact hebben op waar de studenten in staat zijn om MSc cursussen bij te wonen, zodat toekomstige leerlingen moeten contact opnemen met specifieke universiteiten en gebruik de kostenraming als een effectieve manier om een beperking van hun opties.

De klassen stellen studenten voor marketing communicatie management posities. Carrière mogelijkheden zijn veelzijdig, en graad houders kunnen upper-level banen voor bedrijven in het bedrijfsleven, de handel, public relations en reclame vinden. Deze banen kunnen omvatten alles van de rekening van de coördinator en mediarelaties specialist om research analist en sales executive.

Het nemen van lessen online kunnen een handige manier om een strenge academische graad te bereiken zonder in te boeten andere aspecten van uw planning zijn. Kijk door de databank om een idee van de verschillende mogelijkheden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Marketingcommunicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat