Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 Master of Science  (MSc) in Maritieme Techniek 2023

7 MSc Opleidingen in Maritieme Techniek 2023

Overzicht

Een Master of Science is een masterdiploma dat wordt aangeboden op wetenschapsgebieden door verschillende universiteiten in vele landen over de hele wereld. Het is normaal gesproken een tweejarig programma met een combinatie van cursussen, veldwerk en onderzoek, vaak met als hoogtepunt een masterproef.

Wat is een MSc in Marine Engineering? De masterdiploma's op dit grote vakgebied omvatten over het algemeen de studie van offshore-architectuur en het ontwerp, de creatie en het onderhoud van deze structuren en schepen. Leerders zouden het ontwerp en de werking van schepen, boten, onderzeeërs en andere zeeschepen kunnen bestuderen. Cursussen en veldwerk kunnen een solide basis vormen voor het begrijpen van voortstuwingssystemen, motoren en energieopwekking, samen met de principes van machinebouw.

Afgestudeerden met een MSc in Marine Engineering begrijpen waarschijnlijk mechanische systemen op een hoog niveau, zowel op het werk als thuis. Ze ontwikkelen vaak vaardigheden in Computer Assisted Design en hebben een goede kennis van toegepaste wiskunde om machinegestuurde structuren te analyseren en te beoordelen, wat kan leiden tot promoties.

Voor zaken met betrekking tot kosten, moeten studenten contact opnemen met elke universiteit waarin ze geïnteresseerd zijn. Programma's met een laag ingezetenschap en opties voor virtueel klaslokaal kunnen de kosten van een programma verlagen; echter, zelfs deze programma's kunnen verschillen in kosten van school tot school.

Degenen die met succes een postdoctoraal programma in de waterbouw voltooien, zoeken meestal werk in de bootindustrie, het leger, de offshore-olie-industrie en de aquacultuur. Posities kunnen het maken en ontwerpen van nieuwe systemen, onderhoud van bestaande infrastructuren en onderzoek naar ongevallen op zee omvatten. Specifieke functietitels voor afgestudeerden kunnen haveningenieur, scheepstechnicus, verkoopingenieur, havenautoriteit en scheepvaartmeter zijn.

Deze opleiding wordt over de hele wereld aangeboden, vaak door universiteiten met marineverbindingen en in landen met grote havens. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Technische studies
  • Werktuigbouwkunde
  • Maritieme Techniek
Vakgebieden
  • Technische studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat