Keystone logo

11 MSc Opleidingen in Managementstudies Maritiem Beheer 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Managementstudies
 • Maritiem Beheer
Vakgebieden
 • Managementstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Managementstudies Maritiem Beheer

  &nbsp

  Masteropleidingen volgen meestal afronding van een bacheloropleiding. Studenten krijgen in het algemeen een diepgaande studie met dit programma, dat duurt ongeveer twee jaar.

  Wat is een MSc in maritieme management? Maritieme management programma's richten zich op het leren van de vaardigheden die zij nodig hebben om te werken op hoog niveau in de maritieme industrie. Programma's omvatten meestal onderwerpen zoals veiligheidsmanagement, risicobeoordeling, projectmanagement en milieubescherming. Scholieren kunnen ook cursussen in communicatie en leiderschap nemen om hen te helpen bij het ontwikkelen van zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor carrières op het managementniveau. Maritieme wetgeving, operaties, technologie en milieuproblemen kunnen ook in een programma worden behandeld. De meeste programma's vereisen een onderzoeksproject waarmee studenten hun studies praktisch kunnen gebruiken.

  Inschrijven in een maritiem management programma kan studenten helpen om zakelijke vaardigheden te ontwikkelen om binnen de maritieme industrie te bevorderen. Programma-deelnemers kunnen de kennis ontwikkelen die nodig is om een ​​maritieme onderneming te leiden.

  Kosten van een programma kunnen sterk variëren. Elk programma kan op elke school anders worden opgebouwd, dus de beste bron voor een nauwkeurige kostenraming is uw gekozen school.

  Na afloop van een programma kunnen afgestudeerden in loopbaan in mariene en offshore-industrieën worden bevorderd. Programma's verwachten dat studenten in het algemeen veel werkervaring hebben, dus ze zijn meestal ontworpen om die vaardigheden te bevorderen, waardoor scholieren managers en andere leiders in de industrie kunnen worden. Terwijl de meeste een diploma krijgen om hun carrière verder te bevorderen, kunnen anderen hun studies in een Ph.D. Programma of onderzoek doen naar maritieme problemen, zoals milieuproblemen of effecten.

  Als u een maritieme carrière wilt hebben en een leidinggevend niveau wilt zoeken, dan kan een MSc in Maritime Management voor u zijn. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.