Keystone logo

32 MSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Mariene Biologie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Mariene Biologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Mariene Biologie

Het verdienen van een master's degree in mariene biologie is een passende keuze voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in het mariene milieu, het bestuderen van de oceanen en de monsters daarin opgenomen.

Wat is een MSc in Mariene Biologie? Deze geavanceerde opleiding omvat het milieu en de ecologie van het leven in de oceanen en geeft ook informatie op het gebied van mariene wetenschappen. Deze graad kan het onderzoek van de studenten die al houden graden in de biologie en oceanografie bevorderen; het kan ook leiden tot een volledig begrip van het waterleven dat alle aspecten van de mariene chemie, ecosystemen en de geologie kunnen dekken.

De voordelen van het verdienen van een Master of Science in Marine Biology omvatten de mogelijkheid om te helpen beschermen, in stand te houden en te beheren mariene organismen. Deze graad helpt ook om het publiek over opvoeden en zorgen voor belangrijke onderzoek in de oceanografie en waterorganismen.

De kosten van het verdienen van een Master of Science in Marine Biology kunnen verschillend zijn voor elk individu te zijn en is afhankelijk van de universiteit, het type programma aangeboden, en de wijze waarop het programma wordt verzorgd. Aankomende studenten kunnen financiële hulp of andere subsidieprogramma's die kunnen helpen compensatie van de kosten van deze geavanceerde graad te zoeken.

Afgestudeerden met een master's degree in de mariene biologie kan werk vinden met veel verschillende disciplines en beroepen in de mariene wetenschappen label. Zij kunnen het leven in zee en de eigenschappen van de zee te bestuderen als een specialist op het gebied van vis en aquatische zoogdieren of als microbioloog. Andere afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om meer te richten op de fysieke aspecten van de oceaan zelf en werk te vinden als oceanografen of hydrologen. Er zijn mogelijkheden om te werken voor de overheid of in de publieke sector in aquaria, musea, universiteiten en laboratoria.

Individuen op zoek naar verdere studie mariene wetenschappen, oceanische organismen en waterleven kan dit doen door te gaan naar school online en het verdienen van een Master of Science in Marine Biology. Aan de slag met deze geavanceerde mate, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.