Keystone logo

76 MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (76)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk

Studenten die willen een Master of Science graad in Sociaal Werk voort te zetten kunnen genieten van een mooie carrière. Het hebben van een geavanceerde graad in deze discipline zal professionals met de opleiding en ervaring die ze nodig hebben om te strijden voor de verschillende carrièremogelijkheden in het veld.

Wat is een Master of Science in het sociaal werk? Een Master of Science in het sociaal werk zullen de studenten met de stichting die ze nodig hebben om succesvol en effectief professionals bieden. Studenten zullen de academische cursussen en klinische praktijk, die hen in staat stellen om vertakken in specifieke concentraties zoals echtelijke, familie, geestelijke gezondheidszorg, en onderwijs begeleiding voltooien. Studenten die afstuderen van het programma zal vele carrièremogelijkheden waarin ze kunnen tegemoet te komen aan het sociale welzijn van individuen en de gemeenschappen waarin zij leven te vinden.

Een van de vele voordelen die winst afgestudeerden van dit programma is de mogelijkheid om hun professionele ontwikkeling voort te zetten, terwijl het leren hoe het menselijk groeiproces met hun organisatorische, analytische en sociale vaardigheden te verbeteren. Individuen krijgen een beter begrip van het sociaal recht en beleid, die ze kunnen gebruiken om de levering van sociale diensten in veel verschillende omgevingen te verbeteren.

De kosten van het programma is afhankelijk van de instelling, en de cursussen kan tot drie jaar in beslag. Het is belangrijk voor mensen om grondig hun opties te onderzoeken voor het selecteren van een programma in te schrijven.

Veel mensen die afstuderen met een Master of Science in het sociaal werk kiezen voor een carrière in het algemeen maatschappelijk werk, waar ze werken in verpleeghuizen, ziekenhuizen, scholen, en andere gelegenheden te streven.Anderen kiezen ervoor om hun professionele ontwikkeling en kennis verder door te participeren in onderzoek en Ph.D. programma. Ongeacht de gekozen weg, afgestudeerden hebben de waarden, vaardigheden, opleiding, en geavanceerde referenties die ze nodig hebben om te slagen in het veld.

&nbsp

Hoewel maatschappelijk werk vereist in het algemeen de studenten om deel te nemen aan een klinische en hands-on instelling, veel instellingen bieden afstandsonderwijs programma's naast de traditionele klassikale instellingen. Online en afstandsonderwijs zijn grote mogelijkheden voor studenten die momenteel in dienst zijn en die hun carrière verder zonder het nemen van een pauze. Voor meer informatie over manieren waarop u kunt uw potentiële en carrièremogelijkheden uitbreiden leren, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.