Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 14 Master of Science (MSc) in Luchtvaartmanagement 2023

14 MSc Opleidingen in Luchtvaartmanagement 2023

Overzicht

Een Master of Science-graad is een aanduiding die wereldwijd door velen wordt gewaardeerd en gerespecteerd, omdat deze een dergelijke volledige beheersing van het onderwerp kan vertonen. Het duurt ongeveer twee jaar full-time studie om te verkrijgen en kan niet worden aangevraagd tot na het behalen van een bachelordiploma.

Wat is een MSc in Aviation Management? Dit programma is de samenvoeging van kernstudies in luchttransport en managementconcepten zoals leiderschap, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Als student zul je over het algemeen vaardig worden in de taken die nodig zijn om een ​​team te leiden dat betrokken is bij luchtbeheersing, luchttransport en meer, en dit terwijl je je vaardigheden in bedrijfskunde bouwt. Luchtvaartbeheer bestaat uit veel verschillende facetten, die elk op zichzelf waardevol zijn.

De voordelen van een MSc in Aviation Management kunnen veel en gevarieerd zijn, waaronder het opdoen van vaardigheden in luchtvervoereconomie, organisatie en onderzoek. Die vaardigheden kunnen je zowel professioneel als persoonlijk van dienst zijn.

De kosten van een MSc in Aviation Management verschillen van school tot school en van regio tot regio. U kunt de kosten bij uw voorkeursinstelling vinden door contact op te nemen met het financiële kantoor.

Een MSc in Aviation Management is nuttig in meer dan een paar loopbaantrajecten. Je zou ervoor kunnen kiezen om marketing of sales binnen de luchtvaartindustrie te gaan doen. Je bent misschien goed geschikt voor een carrière als ingenieur in een luchtvaartbedrijf of als de leidende econoom in een luchtvervoersdivisie. Als je liever freelance bent, zul je merken dat je met je diploma een positie als schrijver of redacteur kunt verwerven in een publicatie over luchtvaart en luchtvervoer. Uw opties kunnen variëren van informatieverspreiding tot financiering tot beheer en meer.

Scholen over de hele wereld bieden mogelijk opties voor een MSc in Aviation Management, zowel in een traditioneel klasseformaat als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MSc
 • Luchtvaart
 • Luchtvaartmanagement
Vakgebieden
 • Luchtvaart (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat