Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 24 Master of Science  (MSc) in Locatiestudies 2023

24 MSc Opleidingen in Locatiestudies 2023

Overzicht

Er wordt gezegd dat kennis macht is. Precies wat voor soort macht die kan worden is aan jou. Als je hoopt om alles wat je geleerd vertalen tijdens uw undergraduate studies naar een succesvolle carrière, dan is het bevorderen van je opleiding met een Master of Science (MSc) kan een krachtig instrument in te doen zijn.

Velen zullen zich afvragen, wat is een MSc in Area Studies? Voor degenen die een diepe liefde en waardering voor een bepaalde geografische regio van de wereld hebben, een gebied bestudeert programma biedt hen de kans om hun kennis van de regio uit te breiden door middel van cursussen besteed aan culturele, economische, artistieke en politieke geschiedenis van het gebied. Actuele gebeurtenissen worden ook onderzocht, evenals de toekomstige rol van het gebied in de globalisering.

Regionale overheden, gemeenten en particuliere organisaties zijn altijd op zoek naar mensen die weten en begrijpen van de gebieden waarin zij actief zijn.Een MSc toont niet alleen dat je weet dat het gebied, maar dat u ook zijn toegewijd genoeg om die kennis door middel van onderwijs uit te breiden. Die toewijding is vaak precies wat werkgevers zoeken in potentiële werknemers.

De kosten van de voortzetting van uw opleiding door graduate school zal variëren afhankelijk van de gegevens van het programma dat u het nastreven en / of het gebied waarin het is gelegen. Voor bezorgdheid over de betaalbaarheid van een dergelijk programma, praten met een vertrouwenspersoon over het nastreven van financiële hulp.

Een Master's Degree in Area Studies kan veel deuren openen voor carrièremogelijkheden in een aantal verschillende sectoren, waaronder onderwijs, toerisme, stadsplanning, en taalkunde. Als u op zoek bent om mensen te helpen om beter te begrijpen van de uniciteit van de omgeving om hen heen, en hoe ze hun weg vinden in een dergelijk gebied, dit gebied van de studie is voor jou.

Velen kunnen het gevoel dat het voortzetten van hun opleiding gaat ten koste van hun carrière. Maar met online cursussen, dat hoeft niet het geval te zijn. Als u op zoek bent naar uw graduaat online na te streven, zult u merken dat er een aantal mogelijkheden voor u beschikbaar. Gewoon zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat