Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Master of Science (MSc) in Landmeetkunde 2023

9 MSc Opleidingen in Landmeetkunde 2023

Overzicht

Het behalen van een MSc is een doel dat serieuze studenten die op zoek zijn naar gedetailleerde kennis en nieuwe carrièremogelijkheden op wetenschappelijk of technologisch gebied vaak ondernemen. Mensen kunnen na een bachelor een Master of Science behalen. Over het algemeen duurt het tussen de een en drie jaar om te voltooien.

Wat is een MSc in Surveying? Dit curriculum is vaak gericht op het leren van geografische informatiesystemen en landmetingen. Studenten kunnen instructiecolleges hebben of labs gebruiken voor hands-on ervaring. Instructeurs ontwerpen dit studieplan meestal om studenten te helpen bij het bereiken van de technische kennis die nodig is voor een professionele praktijk. Sommige cursusplannen kunnen zelfs vereisen dat een student projecten en veldwerk voltooit voordat hij of zij een graad behaalt. Dergelijke graduate programma's kunnen ongeveer twee jaar duren om te voltooien.

Studenten die werken aan een MSc in Surveying krijgen vaak de mogelijkheid om teamwork en interpersoonlijke communicatievaardigheden te ontwikkelen. Ze hebben ook de neiging om bedreven in het navigeren door nieuwe technologieën. Deze vaardigheden komen meestal de student ten goede door meer banen te scheppen.
Onderzoek is de sleutel als het gaat om het achterhalen van de kosten van een specifieke instelling. Studenten die op zoek zijn naar een MSc vinden misschien dat veel scholen andere vaste prijzen hebben. Bovendien hebben ze niet allemaal dezelfde financiële ondersteuningsvereisten of aanbiedingen.
Degenen die eindigen met een MSc in Surveying vinden meestal werk in technische bedrijven, architectenbureaus, als landmeter of onafhankelijke cartograaf. Met de managementvaardigheden van een gevorderde graad, kunnen studenten loopbanen vinden als leidende landmeters die toezicht houden op herontwikkeling, snelwegontwikkeling en landbeheer. Een masterdiploma maakt over het algemeen hogere posities mogelijk. Bovendien kunnen studenten mogelijk banen vinden als stedenbouwkundig ontwerper voor een stad of overheidsinstantie.
Veel universiteiten bieden deze graad aan. Bovendien, als lokale scholen moeilijk te vinden zijn, zijn er online opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MSc
 • Bouw
 • Landmeetkunde
Vakgebieden
 • Bouw (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat