Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Milieustudies
 • Kuststudies
 • Kust- en Zeemanagement
Vakgebieden
 • Milieustudies (9)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

9 MSc Opleidingen in Kust- en Zeemanagement 2024

  MSc Opleidingen in Kust- en Zeemanagement

  Een Master of Science (MSc) is een geavanceerde graad voor degenen die willen een carrière in een wetenschappelijk gebied van de studie voort te zetten. Er zijn een aantal opties beschikbaar, zodat studenten een masteropleiding kunnen kiezen op basis van hun specifieke belangen en doelen. Cursussen eisen verschillen, en veel programma's leiden tot een op onderzoek gebaseerde scriptie.

  Potentiële studenten zullen zich afvragen, wat is een MSc in Kust en Zee? Het is een geavanceerde opleiding gericht op de zorg en het beheer van de zee en het land onmiddellijk eromheen. Cursussen biedt een fundamenteel begrip van kustecologie en een kader van praktische technieken voor het beheer van de middelen te begeleiden op een duurzame manier.

  Het interdisciplinaire karakter van het programma kunnen studenten veel vaak vergeten aspecten van het beheer van de middelen met inbegrip van biologische, sociale en economische kwesties te leren.Ze worden gekwalificeerd om complexe wetenschappelijke onderzoek voort te zetten, maar ook om de gevolgen van hun resultaten op de culturen en economieën van de wereld aan te pakken. Afgestudeerde studenten niet net zo bedreven resource managers en goed afgeronde wetenschappers, maar ook als betere burgers.

  Kosten worden doorgaans uitgedrukt in termen van credit-uren die nodig zijn voor het afstuderen, samen met andere vergoedingen, en kan sterk variëren tussen instellingen. Het is noodzakelijk om een ​​school direct contact op en vraag wat de kosten te verwachten.

  Voor studenten die niets liever willen dan om tijd door te brengen in de buurt van de zee, kan deze opleiding de sleutel tot het vinden van hun droom banen. Afgestudeerden kunnen gaan om het land managers, onderzoekers, of leraren te worden. Velen vinden hun carrière persoonlijk vervullen omdat niet alleen doen ze wat ze graag, maar ze werken aan de kwaliteit van leven voor toekomstige generaties te waarborgen.

  Omdat het beheer van kust- en mariene ecosystemen is een internationale prioriteit wordt aangeboden door een aantal instellingen in de hele wereld. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm. Je zult er geen spijt van deze eenvoudige eerste stap in de richting van je opleiding en een bevredigende carrière.