Keystone logo

1 MSc Opleidingen in Kunststudies Kunsten Kunstgeschiedenis 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Kunststudies
  • Kunsten
  • Kunstgeschiedenis
Vakgebieden
  • Kunststudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular locations

MSc Opleidingen in Kunststudies Kunsten Kunstgeschiedenis

Tal van studenten volgen een Master of Science (MSc) -graden nadat ze hun bachelordiploma hebben behaald. Een MSc kan meestal binnen een tot twee jaar worden voltooid. Eenmaal verkregen, kan dit de kansen op werk voor afgestudeerden vergroten.

Wat is een MSc in kunstgeschiedenis? Deze cursus richt zich op kunst en visuele cultuur doorheen de geschiedenis. Studenten volgen meestal lessen in westerse en niet-westerse kunst zodat ze worden blootgesteld aan het hele spectrum. Ze kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op een specifieke periode voor studie. Schilderen, tekenen, beelden en fotografie lessen kunnen ook deel uitmaken van het curriculum. Veel studenten kunstgeschiedenis kiezen er ook voor om een ​​semester in het buitenland te studeren, en Italië en Frankrijk zijn populaire keuzes. Dit biedt de mogelijkheid voor meer diepgaande kunststudie, evenals de kans om dagelijks vreemde taalvaardigheden te oefenen.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten ervoor kiezen om een ​​MSc in kunstgeschiedenis te volgen. Deze graad kan een beter begrip van de geschiedenis van de mensheid bieden. Kritisch denken en schrijven zijn vaak belangrijke onderdelen van het curriculum

Geaccrediteerde scholen over de hele wereld hebben geavanceerde kunstgeschiedenis-opleidingen. De kosten variëren afhankelijk van de instelling en locatie. Studenten moeten contact opnemen met admissions officers op alle scholen waar ze serieus over nadenken om de kosten en inschrijvingskosten te bevestigen.

Er zijn een aantal verschillende kansen op werk die studenten met een MSc in de kunstgeschiedenis kunnen nastreven, zoals werken voor een museum, galerie of veilinghuis. Andere opties zijn werken als een kunstconsulent, kunsteducator of een uitgeverij. Sommige studenten kiezen ook voor een loopbaan in de academische wereld.

Studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan kunstgeschiedenis masterprogramma's moeten al hun opties onderzoeken. Onze uitgebreide database is de perfecte plaats om aan uw onderzoek te beginnen. Als u meer flexibiliteit wilt, zijn online klassen misschien de beste opties. Om met een cursus aan de slag te gaan, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.