Keystone logo

47 MSc Opleidingen in Economische studies Investment 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Investment
Vakgebieden
  • Economische studies (47)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Economische studies Investment

Het verkrijgen van een Master of Science (MSc) in Investment is een carrière strategie die waarschijnlijk een beroep doen op mensen met een sterke kwantitatieve vaardigheden. Het behalen van een diploma in dit gebied kan leiden tot brede carrièremogelijkheden binnen de sector financiële dienstverlening. De afgestudeerde zal winnen geavanceerde analytische vaardigheden die zeer worden gewaardeerd in de zakenwereld.

Wat is een MSc in Investment? Een MSc in de investering is een geavanceerd programma van de studie dat de afgestudeerde met de diepgaande vaardigheden om te dienen in een hogere capaciteit in de beleggingswereld biedt. De student krijgt inzicht in de nationale en internationale markten en de wisselwerking tussen hen te krijgen. Ideaal voor degenen die betrokken zijn in de financiële sector, kan deze mate helpen bij verdere loopbaanontwikkeling.Met opleidingen zoals Investment and Finance, Financial Markets en Investment, of Investment en Risk Management, deze programma's bieden studenten mogelijkheden van concentraties aan hun interesses. Dit omvat onder meer effecten en Portfolio Analysis of Investment Management. Deze veeleisende opleiding is goed voor kandidaten met een bedrijf, economie, of wiskundige achtergrond.

Aspirant-studenten die al bezig zijn op het gebied van financiën zijn grote kandidaten voor deze programma's, maar deze programma's zijn ook gunstig voor nieuwkomers op het veld. Studenten krijgen een inzicht in hoe de financiële markten werken te krijgen, zowel nationaal als internationaal. De opleiding omvat zowel theorie en de echte wereld toepassingen.

De kosten van het programma is afhankelijk van de keuze van het programma, de universiteit, en de lengte van het programma.De meeste programma's zijn een of twee jaar lang. Men moet het programma dat het beste aansluit bij hun financiële situatie.

Afgestudeerden zullen volop mogelijkheden binnen het bankwezen, makelaardij, en boekhoudkundige gemeenschappen te vinden. Het behalen van het diploma is een geweldige manier om een succesvolle carrière te benutten door het koppelen van management vaardigheden met analytisch vermogen. De afgestudeerde zal belangrijke interpersoonlijke leidinggevende vaardigheden te verwerven, samen met een theoretisch begrip van hoe om te gaan en complexe gegevens te interpreteren, waardoor ze een meer diverse carrière-optie.

&nbsp

Er zijn universiteiten wereldwijd die vervroegde investeringen graden bieden. Particulieren kunnen er zelfs voor kiezen programma's aangeboden op internationale locaties, maar dat geheel in het Engels. Daarnaast werken studenten die niet de tijd hebben zich te committeren aan klassikale studie kan online beschikbare opties te vinden.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.