Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 26 Master of Science  (MSc) in Internationale Marketing 2023

26 MSc Opleidingen in Internationale Marketing 2023

Overzicht

Heb je ooit gekeken naar merken die lijken te zijn goed bekend in de hele wereld? De aanpak die ene restaurant keten nodig is om de markt in een land zou kunnen zijn iets anders dan de aanpak in een ander land. In staat zijn om marketing vaardigheden aan te passen aan de economieën over de hele wereld neemt het werk, en het is precies wat een MSc in International Marketing kunt u voor te bereiden. Van het stimuleren van de zichtbaarheid op het web om het vastleggen van de aandacht door middel van een televisie, een MSc in International Marketing geeft je gereedschap om uit te reiken aan een verscheidenheid van het publiek op veel verschillende manieren.

Wat is een MSc in International Marketing? Deze graad bereidt u een verscheidenheid aan technieken te gebruiken voor het onderzoeken, analyseren en het formuleren van verschillende marketing strategieën voor verschillende sociaal-economische gebieden. Je moet in staat zijn om het internet, web design, research tools te gebruiken, en meer een beroep doen op het publiek over de hele wereld.

Een MSc in International Marketing leert u een verscheidenheid aan technieken, inclusief de wijze waarop verschillende doelgroepen te benaderen. Het maakt je een geweldig hulpmiddel voor het bevorderen en het opbouwen van bedrijven, wat ideaal is voor het vinden van een goede carrière of het starten van een eigen bedrijf. Als er niets anders, heb je een beter begrip van hoe marketing werkt te krijgen en word een betere consument.

De kosten voor een programma in MSc in International Marketing kan per instelling, en kan een ander nummer van de kern en electieve classwork vereisen. Het kan ook afhangen van hoeveel werk je hebt gedaan op je diploma in het verleden. Onderzoek van de programma's die u overweegt om ervoor te zorgen dat ze passen bij uw ultieme carrière doelen en de financiële begroting.

Studenten met een MSc in International Marketing zou een grote aanwinst voor bedrijven die hun naam te versterken op de internationale markt.Steeds een marktonderzoeker, analist, of zelfs maker van de inhoud zijn allemaal carrière mogelijkheden.

&nbsp

Een MSc in International Marketing is verkrijgbaar bij vele universiteiten. Er zijn zelfs programma's online beschikbaar voor afstand leerlingen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Internationale Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat