Keystone logo

13 MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources International Human Resource Management 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • International Human Resource Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources International Human Resource Management

Leidinggevende functies in het beheer van human resources vereist vertrouwdheid met een multiculturele omgeving als zij betrekking hebben op het ontwikkelen, bevorderen, en de snel veranderende economie. Een MSc in International Human Resources Management biedt afgestudeerden met de tools om hedendaagse management strategieën, beleidsuitdagingen, en toegenomen regelgeving aan te pakken in een verscheidenheid van globale instellingen.

Wat is een MSc in International Human Resources Management? Deze Master of Science programma (MSc) is uniek omdat het benadrukt de leidende rol in het vakgebied van human resources (HR) en de omgeving waarin de internationale bedrijven opereren en beheren van multinationale ondernemingen. Het voorziet in een grondige kennis van het internationale bedrijfsleven door zich te richten op de opkomende HR-strategieën. Dit leidt studenten met de tools om de inzichten te ondersteunen en de kennis die nodig is om te faciliteren vaardigheden te ontwikkelen.In aanvulling op de uitgebreide kern curriculum, studenten verwerven inzicht in de sociologie, vergelijkende politicologie, psychologie en ondernemingsrecht als ze betrekking hebben op de arbeidsverhouding en internationale human resources beleid. De MSc-adressen en biedt werkende oplossingen voor een uitgebreid spectrum aan uitdagingen voor HR-managers wereldwijd door het verstrekken van diepgaande dekking van een mix van actuele thema's, zoals HR-strategie, voordelen, work-life balance, diversiteit, en de prestaties van werknemers en ontwikkeling.

Programma voordelen omvatten het ontwikkelen van een sterke HR fundament en een uitgebreid overzicht van hoe het gebied internationaal heeft ontwikkeld. Studenten gaan met de uitdagingen van wereldwijd managen van mensen door middel van het gebruik van geavanceerde technieken leiderschap en zakelijk beleid methoden, die vaak direct worden gebruikt op het leren hen.

Het curriculum is een jaar lang, met een grote variatie aan les-en collegegeld, afhankelijk van het individuele programma. Studenten die geïnteresseerd zijn in dit programma moeten de diverse opties te evalueren en kies degene die het best is uitgelijnd met hun professionele, persoonlijke en financiële doelen.

Na het afstuderen, studenten met succes leidinggevende functies in internationale arbeidsverhoudingen, HR-management, organisatie-ontwikkeling, ontwikkeling van medewerkers, personeel, vergoedingen en voordelen, en onderzoek veilig te stellen.

Er bestaan ​​mogelijkheden voor het invullen van dit programma of-op de campus of online. Ongeacht welk formaat studenten kiezen, veel virtueel leren programma's bieden volledige en open toegang tot andere groepsleden via live chat, discussiefora, en virtuele tutorials.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.