Keystone logo

9 MSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Internationaal Hospitality Management 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Internationaal Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Internationaal Hospitality Management

Masters programma's, zoals een Master of Science graad, worden voortgezet na een bachelor's degree, maar voor een doctoraat. De meeste vakgebieden voor een MSc zijn gerelateerd aan wetenschap of wiskunde, maar kan ook kunst of geesteswetenschappen op sommige universiteiten. Deze graad duurt meestal twee jaar in beslag.

Wat is een MSc in International Hospitality Management? Een MSc in International Hospitality Management geeft studenten de vaardigheden en technische kennis die nodig is om te slagen in de industrie. Veel van de cursussen richten zich op zakelijke wetenschappen en technieken om studenten te helpen bouwen op hun managementvaardigheden. De cursussen vaak aangeboden verschillen per instelling, maar kon het project management, strategische richtingen, beheren risico en onzekerheid, duurzame beheer, het ontwikkelen van vaardigheden voor het bedrijfsleven leiderschap, en het beheer van de sociale media te nemen.

Een MSc in International Hospitality Management kunnen de leerlingen te helpen in hun carrière.Omdat dit programma gaat dieper in op de technische kennis met betrekking tot de financiën, het bedrijfsleven en operaties, veel studenten genieten van een succesvolle carrière als business executives.

Het collegegeld voor een MSc in International Hospitality Management kan sterk variëren van de ene instelling naar de volgende. Vaak zijn de kosten afhankelijk van de locatie van de school, hoeveel lessen je een semester te nemen en of u lessen online of in persoon.

Zodra u dit diploma hebt, wat carrières wordt u voorbereid? Dat hangt deels van uw vorige werkervaring. Je zou kunnen genieten van een carrière als human resources manager, de algemene manager, business development manager, evenementen manager, kamers divisiemanager of hotelgast coördinator. Typisch, met een MSc, bent u klaar voor een uitvoerende of leidinggevende functie te nemen. Deze graad kan ook bereidt je voor op doctoraal niveau lessen te nemen.

Het aanvragen van dit soort programma's is eenvoudig.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.