Keystone logo

77 MSc Opleidingen in Business Studies Innovatie 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Business Studies
 • Innovatie
Vakgebieden
 • Business Studies (77)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Business Studies Innovatie

  Innovatie is een modewoord van onze tijd. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een geavanceerde graad in innovatie te streven naar een dieper inzicht in de fijne kneepjes van het ontwikkelen, produceren en distribueren van nieuwe technologieën. Een Master of Science is een ideale manier om onderwijs en een open kansen te bevorderen.

  Wat is een Master of Science in innovatie? Het is een business graad dat elementen van de sociale wetenschappen, financiën, duurzaamheid te voorspellen, te analyseren, en de ondersteuning van technologieën die uiteindelijk te maken naar de markt bevat. Afgestudeerden met een diploma in innovatie zijn geïnteresseerd in de economische groei, de duurzame ontwikkeling en de algemene economische welzijn van hun gemeenschappen. Cursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals de openbare orde, zakelijke strategieën, wereldwijde economie, communicatie, ondernemerschap, en nog veel meer, afhankelijk van het programma.

  Een geavanceerde graad in innovatie neemt het grote geheel in overweging. Een kennis van het hoe en waarom van bepaalde technologieën slagen helpt te creëren en klimaten van innovatie over de hele wereld te bevorderen. De combinatie van zakelijk inzicht, analytisch vermogen, en divers cultureel bewustzijn heeft de macht om duurzame economieën wereldwijd te ondersteunen. Een zekere mate van innovatie biedt de vaardigheden om bruggen te slaan tussen overheden en bedrijven in dienst van gezonde gemeenschappen te vormen.

  De kosten voor dergelijke mate variëren met het programma. De beste optie is om rechtstreeks contact opnemen met een universiteit voor haar collegegeld en inschrijfgeld schema. Vergoedingen ook variëren, afhankelijk van de locatie.

  Afgestudeerden met geavanceerde graden in innovatie kan heel goed de leden van de teams die kunnen bestaan ​​uit ingenieurs, sociale wetenschappers, adviseurs, beleidsmakers, projectleiders en onderzoekers geworden. Er zijn kansen op werk met universiteiten, onderzoeksbureaus, overheden en filantropische organisaties zoals het Rode Kruis of Oxfam. Potentiële functiebenamingen omvatten projectmanager, research en development manager, business-to-business (B2B) product manager, business developer, en business engineer.

  Studenten die willen een master's degree in innovatie na te streven hebben vele mogelijkheden voor onderzoek over de hele wereld. Ontdek onze database voor de locatie en het programma dat het beste spreekt aan uw behoeften. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.