Keystone logo

64 MSc Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (64)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Het verdienen van een MSc in Industrial Management kan een grote carrière stap voor mensen die geïnteresseerd zijn in de snel veranderende technologieën van de wereld te zijn en ze te gebruiken om de toekomst vorm te geven. Technologische innovaties evolueren snel, en studenten die een geavanceerde graad in industriële het management kan een concurrentievoordeel hebben bij het ​​zoeken naar banen.

  Aankomende studenten vaak vragen: "wat is een MSc in Industrial Management?" Het gaat learninga globale benadering van beheer van de technologie, en veel kandidaten hebben een technologie of zakelijke achtergrond. Het programma is zo opgezet dat de kennis van wetenschap en techniek te versterken met een nadruk op de zakelijke vaardigheden die nodig zijn om een internationale productie-of service-gerelateerde bedrijf succesvol te laten verlopen. Studenten die een full-time opleiding belasting kan de graad in twee jaar.

  Dit type programma is gunstig voor mensen die een leidende rol in de technologie gericht roeping verlangen. Met een wereldwijde technologie verandert zo snel, met een MSc in Industrial Management kan echt ingesteld programma afgestudeerden behalve degenen die niet beschikken over een geavanceerde graad

  Instellingen in binnen en buitenland bieden grote programma's voor mensen die willen deze graad na te streven, maar de kosten kunnen verschillen per school en locatie. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een MSc in Industrial Management mate dan contact op met de intuïties waarin ze geïnteresseerd zijn om alle programma kosten en registratierechten bevestigen.

  Afgestudeerden bevinden zich vaak in de hoge vraag in deze competitieve, toekomstgerichte veld. Ze nemen vaak leidinggevende functies op technisch gebied in de verwerkende industrie. Velen kiezen posities met private sector hi-tech bedrijven of andere bedrijven.Anderen voeren onderzoek aan universiteiten of banen die vorm van regionale en nationale technologiebeleid helpen.

  Er zijn een aantal verschillende programma opties voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een MSc in Industrial Management. Online cursussen kan een geweldige optie voor mensen met minder flexibiliteit en degenen die niet kunnen verbinden tot een full-time programma. Onze uitgebreide database is een geweldige plek om te beginnen op zoek naar het beste programma om uw behoeften te voldoen. Zoek uw programma hieronder en in rechtstreeks contact met het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.