Keystone logo

15 MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Development
Vakgebieden
  • Administratieve studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development

Graad-houders vele bachelor kiezen voor een Master of Science, of MSc-diploma na te streven, om hun onderwijs te bevorderen en uit te breiden hun carrièremogelijkheden binnen een bepaald gebied. Opleidingen meeste master duurt ongeveer twee of drie jaar in beslag, en een aantal afgestudeerden kiezen om hun opleiding daarna verder naar een nog hoger geavanceerde diploma te behalen.

Maar wat is een MSc in Human Resource Development? Deze rigoureuze studie is bedoeld om te verbeteren en zeer wenselijk vaardigheden van de hedendaagse toonaangevende human resource professionals ontwikkelen. Gemeenschappelijke thema's en gebieden van de studie omvatten over het algemeen boekhouding en salarisadministratie technieken, verzekeringen overwegingen, algemeen management en verhuur technieken, en nieuwe en opkomende technologieën en software programma's vaak gebruikt in de wereldwijde human resources afdelingen. Sommige menselijke hulpbronnen programma's te benadrukken sociale wetenschappen zoals sociologie en psychologie van de mens, terwijl anderen zich meer richten op de financiële kant van de carrière.

Succesvolle afgestudeerden van de Master of Science in Human Resource Development programma's zijn over het algemeen in staat om de corporate ladder sneller klimmen dan hun minder opgeleide carrière concurrenten. Ze hebben ook meestal meer geld verdienen en worden vaak gekwalificeerd voor het werk in het hoger onderwijs, indien gewenst.

Collegegeld kosten voor het verkrijgen van een Master in Human Resource Development aanzienlijk verschillen van programma tot programma op basis van factoren zoals de locatie van de school en het prestige van zowel de school en de specifieke opleiding. Studenten moeten spreken met elke school van belang voor specifieke collegegeld informatie.

Graad-houders human resource development master's worden voorbereid voor het werk in een breed assortiment van wereldwijde zakelijke omgevingen. Velen vinden werk als salarisadministrateurs of managers, terwijl anderen worden werven of personeelsbezetting managers, training en ontwikkeling specialisten, arbeidsverhoudingen managers of uitkeringen en vergoedingen managers.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun opleiding en uiteindelijk tot oprichting van een mooie carrière in de ontwikkeling van menselijk kapitaal moet het uitgebreide wereldwijde mogelijkheden beschreven in onze database te verkennen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.