Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Toerisme en Hospitality
 • Hospitality
 • Hospitality Management
Vakgebieden
 • Toerisme en Hospitality (23)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

23 MSc Opleidingen in Hospitality Management 2024

  MSc Opleidingen in Hospitality Management

  Master programma's, zoals de Master of Science of MSc, studenten in staat stellen om hun studie te gaan in hun vakgebied. Deze graduate niveau programma's zijn voorzien van studie van geavanceerde onderwerpen en zijn doorgaans voorzien van praktische toepassingen.

  Wat is een MSc in Hospitality Management? Dit programma richt zich op het leveren van de studenten de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om leidinggevende taken op dit gebied te begrijpen. Programma's richten zich op het helpen van de studenten inzicht in de snel tempo en de steeds veranderende aard van gastvrijheid. Studies meestal betrekking op zoek naar mondiale uitdagingen, het oplossen van de financiële problemen, het beheer van personeel en marketing diensten. Sommige programma's kunnen ook bieden training in het toerisme omdat het zo'n een gerelateerd veld. Andere cursussen een student kan vinden in dit soort programma's omvatten beleidsanalyse, producten en diensten, ontwikkeling gebeurtenis, ondernemerschap, en projectmanagement.

  De voltooiing van een programma in hospitality management kan een afgestudeerde te bereiden op het volgende niveau van zijn of haar carrière. Studenten die op dit moment werken in de industrie kunnen worden bereid op managementfuncties te nemen. Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om voor te bereiden op hotels, resorts en andere bestemmingen te beheren. Vaardigheden ontwikkeld en verbeterd in een programma op te nemen kritisch denken, problemen oplossen en klantenservice.

  Op zoek naar de kosten van een programma vereist overleg met de financiële steun kantoor van een school. Door de vele verschillen in programma's van school naar school, de kosten kan alleen nauwkeurig worden verstrekt door de feitelijke school.

  Na het afstuderen, mensen zijn bereid om te beginnen aan een carrière in het management binnen de horeca. Carrière mogelijkheden kunnen werken voor verschillende werkgevers van elke omvang. Dit omvat werken voor grote ketens en kleine familiebedrijf hotels of motels. Studenten kunnen beginnen aan carrièremogelijkheden in de klantenservice, human resources en toerisme.De geleerde vaardigheden kunnen ook van toepassing op diverse andere loopbaantrajecten, zoals volkshuisvesting manager, catering manager of organisator van het evenement. Tenslotte is er altijd de mogelijkheid van het openen van een bedrijf en om ondernemer.

  Als u wilt uw carrière mogelijkheden uitbreiden en neem uw carrière in de horeca naar het volgende niveau, moet u een MSc in Hospitality Management te overwegen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.