Keystone logo

2 MSc Opleidingen in Economische studies Investment Handel 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Investment
  • Handel
Vakgebieden
  • Economische studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

MSc Opleidingen in Economische studies Investment Handel

Een Master of Science, vaak een MSc genoemd, in een internationaal erkende academische onderscheiding die wordt toegekend aan diegenen die twee of drie jaar les in een bepaalde branche voltooien. Veel studenten gaan meteen aan het werk nadat ze een MSc hebben gehaald, terwijl anderen ervoor kiezen om een ​​doctoraatsaanduiding te volgen.

Wat is een MSc in Commerce eigenlijk? Dit uitgebreide geavanceerde programma wordt meestal aangeboden door Commonwealth-landen en is bedoeld voor mensen die lucratieve carrières willen verwerven in de handel, boekhouding, economie of een vergelijkbaar gebied. Er is enige variatie van programma tot programma te verwachten, maar gemeenschappelijke onderzoeksgebieden omvatten onder meer bedrijfsbeheer, human resource studies, economie, statistiek, boekhoudpraktijken, financiën en supply chain management. Sommige Master of Commerce-programma's benadrukken een van deze gebieden meer dan de anderen, terwijl andere een bredere educatieve basis bieden.

Studenten die met succes een Master of Science in Commerce hebben behaald, zijn voorbereid op verschillende handelsgerelateerde posities over de hele wereld. Veel masterstudenten vinden dat hun carrièremogelijkheden worden verbeterd na het behalen van het masterdiploma, en velen merken ook dat ze hogere lonen kunnen verdienen dan voordat ze het hogere diploma hebben behaald.

Er zijn geen vaste kosten voor het beveiligen van een Master of Science in Commerce. Integendeel, collegegelden variëren sterk op basis van factoren zoals de geografische locatie van de school waar het programma wordt aangeboden, evenals het prestige van de school en het handelsprogramma zelf.

Bij het behalen van de MSc in Commerce gaan veel studenten op het werk in velden die nauw verwant zijn aan de graad. Velen kiezen ervoor om te werken in financiële dienstverlening, mondiale economie, marketing, reclame, economie of consulting, terwijl anderen ervoor kiezen om les te geven in het hoger onderwijs. Anderen gebruiken de benaming nog als een manier om hun opleiding nog verder voort te zetten om een ​​doctoraat te behalen.

Studenten die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over de vele academische handelsmogelijkheden die er wereldwijd zijn, worden aangemoedigd om onze database te verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.