Keystone logo

30 MSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiën en Bankwezen
Vakgebieden
  • Economische studies (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiën en Bankwezen

Een master's degree, of MSc, is een academische graad die scholen toekennen aan studenten die een geavanceerd programma van de studie na hun bacheloropleiding af te ronden. Een MSc-programma biedt extra aandacht voor studenten die hopen om hun inzicht en vaardigheden die van toepassing zijn om hun doelstellingen voor de toekomst verder te ontwikkelen. Afgestudeerden van dit programma in het algemeen toegang hebben tot meer werkgelegenheid en financieel succes.

Wat is een MSc in Finance en Banking? Studenten van de MSc in Finance en Banking programma kan een of twee jaar te besteden aan hun studie te voltooien. Ze kunnen een gebied van specialisatie, zoals International Money of Banking and Risk kiezen. Cursussen kunnen betrekking hebben op onderwerpen als de economische functies van de banken, de regelgeving en risicomanagement, de wereldwijde banksector, en rijkdom kanalen. Andere onderwerpen kunnen richten op de beurs, het internationale bankwezen, of onderzoek in het financieel beheer.

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van het voltooien van een geavanceerde graad in Finance en Banking. Terwijl grotere financiële troost is een belangrijk voordeel, het is niet het enige voordeel. Blootstelling aan kwesties als een student ontwikkelt een niveau van begrip dat ervaringen en de voltooiing van de masteropleiding verbetert vaak geven de afgestudeerde een niveau van geloofwaardigheid die andere professionals niet kunnen hebben.

De kosten in verband met de voltooiing van de MSc in Finance en Banking programma zijn verschillend van de ene school naar de andere. Aankomende studenten moeten niet vergeten dat de scholen zijn gevestigd over de hele wereld en dit kan een grote invloed op de kosten hebben.

Afgestudeerden van de MSc in Finance en Banking programma zijn bereid om belangrijke inzichten te delen in de investeringen. Afgestudeerden moeten expertise in het analyseren van het gedrag van de markt, op een micro-of macro-schaal hebben.Vacatures kunnen zijn posities in internationale bedrijven, openbare gebouwen, banken, studiebureaus, en nog veel meer. Afgestudeerden vaak typisch een veel keuze als het gaat om de functies die zij bekleden en hun werkomgeving.

&nbsp

Om vast te stellen en toe te passen om het programma dat het beste geschikt lijkt, blader door de informatie in het programma-informatie en vul het lead formulier in voor meer informatie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.