Keystone logo

21 MSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Analyse 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financiële Analyse
Vakgebieden
  • Economische studies (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Economische studies Financiën Financiële Analyse

Een Master of Science, of een MSc, is een optie die individuen kunnen overwegen nadat ze hun undergraduate studie hebben afgerond. De meeste entry level banen vereisen nu ten minste een bachelor's degree, dus het verkrijgen van een MSc helpt set individuen onderscheidt van anderen binnen hun job zwembad. Voor wie op zoek te gaan in hun huidige positie, kan een master's ook helpen.

Sommigen zullen misschien vragen: "Wat is een MSc in Financial Analysis?" Het is een programma dat voorbereidt individuen binnen de financiële wereld van het bedrijfsleven aan te gaan of voorschot. Het bouwt niet alleen op studenten 'begrip van analytische methoden en procedures, maar het verbetert ook hun kennis van de huidige en cutting edge financiële praktijken. Na het afronden van het programma afgestudeerden zijn in staat om goed te analyseren van financiële gegevens om patronen te voorspellen en implementeren van strategieën om de financiële draagkracht van de onderneming te bevorderen.

De MSc in Financial Analysis is een divers programma.Met haar management componenten het helpt om studenten voor te bereiden op een aantal verschillende vacatures.

De kosten van het programma varieert tussen verschillende instellingen. Gebruikelijke bepalende factoren zijn onder andere de ligging van de school, de gemeenschappelijke kosten van deelname en uw keuze om te studeren op de campus of online. Met dit programma kunnen ook kiezen voor een academische of op onderzoek gebaseerde programma, die ook kan wegen in de prijs.

Met deze diverse mate de mogelijkheden voor afgestudeerden zijn vrijwel onbegrensd. Alle bedrijven hebben een financiële afdeling van een soort, zodat mensen kunnen kiezen om te werken in elke branche, maar veel studenten kiezen voor een verblijf binnen de financiële sector. Met een master's degree u kunt verwachten aan te gaan in een leidinggevende functie, of gebruik je diploma te gaan naar een dergelijke positie binnen uw huidige bedrijf. Diegenen die een grotere onafhankelijkheid zou kiezen voor een consultant of gecontracteerde positie met één of meerdere bedrijven.

Als u genieten van en inzicht in de analyse proces en zijn geïnteresseerd in de financiële applicaties, zou een MSc in Financial Analysis geschikt voor u. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.