Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Master of Science  (MSc) in Filosofie 2023

10 MSc Opleidingen in Filosofie 2023

Overzicht

Studeren voor een Master of Science (MSc) is een manier voor professionals om een ​​expert-niveau inzicht in hun interessegebied te krijgen. Studenten kunnen zich inschrijven in een programma direct nadat ze verdienen een bachelor's degree, hoewel velen wachten tot ze een carrière zijn begonnen.

Wat is een MSc in de filosofie? De studie van de filosofie, zelf, is een manier voor studenten om hun kritisch denken vaardigheden aan te scherpen. In de logica Een master is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in wiskunde en formeel denken. Studenten kunnen kiezen uit gespecialiseerde studies zoals taalkunde, informatica en kunstmatige intelligentie. Degenen die ervoor kiezen om de filosofie van wetenschap, technologie en samenleving te bestuderen zullen nadenken stemmende onderwerpen zoals, "Zijn er ethische grenzen aan genetische modificaties?" Beide velden zijn bedoeld om studenten te helpen kijken naar de toekomstige implicaties van de wetenschap te dekken en hoe het zal beïnvloeden de wereld.

Uit onderzoek blijkt dat studenten die filosofie lessen zijn beter in het inductief redeneren. Als je je master te verdienen, kun je leren om problemen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en daarmee uw vermogen om methodisch te komen tot resultaten. Al deze eigenschappen kunt u een gewaardeerde werknemer in een aantal velden te maken.

De kosten van elk programma van twee jaar kan verschillen, afhankelijk van waar het wordt aangeboden. De universiteiten kunnen u specifieke informatie over collegegeld alsmede registratie kosten en betaling opties.

Een Master of Science in de filosofie opent een breed scala aan carrièremogelijkheden. Overheden zoeken mensen die kunnen denken en schrijven duidelijk aan beleidsmakers worden, terwijl advocatenkantoren willen medewerkers die zorgvuldig kunnen analyseren en presenteren argumenten. Afgestudeerden kunnen ook banen in onderzoek en ontwikkeling, biotechnologie, en techniek en milieukunde vinden.

Neem even de tijd om meer over de MSc in Filosofie programma en hoe het kan je analytische vaardigheden, evenals uw kans voor een interessante carrière te verbeteren uit te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Filosofie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat