Keystone logo

18 MSc Opleidingen in Managementstudies Event Management 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Managementstudies
 • Event Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Managementstudies Event Management

  Vaak gebruikt als een follow-up van een Bachelor of Science, een Master of Science (MSc) duurt ongeveer één tot twee jaar in beslag. Deze graad heeft de neiging om te gaan in de diepte in velden met betrekking tot wetenschap, het helpen van studenten om kritische kennis en vaardigheden voor het hoger betalende carrière met een grotere mate van verantwoordelijkheid krijgen.

  Wat is een MSc in Event Management? Dit soort programma richt zich op de logistiek van de planning en marketing evenementen, van sport tot conventies en een verscheidenheid aan andere zaken. Cursussen kunnen beheer van faciliteiten, evenals mensen te pakken in een bepaalde bedrijfstak. Financieel management vaardigheden kunnen ook worden gedekt. Veel programma's uitmonden in studenten het uitvoeren van een practicum om te helpen bij de lancering van de afgestudeerden in de richting van een carrière op dit gebied. Studenten kunnen in staat zijn om hun opleiding op maat in de richting van een specifiek type van evenementen management, zoals sport, toerisme, horeca of internationale evenementen.Sommige programma's kunnen zorgen voor keuzevakken, die studenten kunnen gebruiken om zich verder te specialiseren in een bepaald gebied van evenementen management. Het duurt meestal een tot twee jaar aan dit soort programma's te beëindigen.

  Afgestudeerden met een Master of Science in Event Management neiging om uitzonderlijke organisatorische vaardigheden hebben. Deze opleiding helpt om deze vaardigheden verder aan te scherpen, wat gunstig in een verscheidenheid van zakelijke carrière zou kunnen zijn, omdat event managers zijn in relatief hoge vraag.

  De kosten van het behalen van een master's degree is afhankelijk van de instelling, het land van de studie en de lengte van het programma. Om te begrijpen van de kosten die gemoeid zijn met het programma van keuze, contact op met het Admissions Office van de school het aanbieden van de graad.

  Carrières in de gebeurtenissen management zijn zeer concurrerend, vooral in de sport-industrie. Echter, er zijn een aantal vergader- en evenementen beheer banen die zijn in hoge vraag, en dus ook de salarissen zijn een beetje hoger beroep te doen op de juiste kandidaten.Afgestudeerden van dit programma kan in staat zijn om werk te vinden als vergader- en evenementen assistenten, managers of directeuren in hun specifieke velden of specialiteiten.

  Gebeurtenissen beheer vereist grote organisatorische vaardigheden, maar het verdienen van een MSc kon afgestudeerden tot een zeer succesvolle carrière te lanceren. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.