Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 13 Master of Science  (MSc) in Europese studies 2023

13 MSc Opleidingen in Europese studies 2023

Overzicht

Europese zaken en cultuur in het verleden en heden zijn zeer intrigerende onderwerpen. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over dit gebied van de wereld zijn, kunt u profiteren van het verkrijgen van een master's degree in Europese studies.

Een van de eerste vragen die u heeft wanneer meer te leren over deze bijzondere mate is, wat is een MSc European Studies? Door het nastreven van deze graad, krijgt u de gelegenheid om de Europese wereld te verkennen en uiteindelijk te verfijnen je onderzoek en kritisch denken vaardigheden worden gegeven. U kunt cursussen met betrekking tot veel verschillende disciplines, zoals de humaniora en sociale wetenschappen, aardrijkskunde, economie en recht.

Als je afstuderen met een Master of Science in de Europese studies, zal u een diepgaand begrip van enkele van de centrale thema's van de Europese continent te maken op alle niveaus van de administratie en de economie. Door de overname van deze graad, zul je ook in staat om de vaardigheden die nodig zijn om te werken met verschillende Europese instellingen te krijgen.

Masterprogramma's kunnen overal van één tot drie jaar. Hoeveel het kost om een ​​MSc verkrijgen in European Studies zal waarschijnlijk afhangen van hoe lang het duurt om uw programma van keuze evenals voltooien als waar de instelling die u bij te wonen ligt. De kosten van het bijwonen moet zorgvuldig worden overwogen alvorens te solliciteren op een graduate programma.

Zodra je een master's degree in Europese studies te verwerven, zult u waarschijnlijk merken dat je analytisch denken vaardigheden en kennis van dit specifieke gebied zijn in hoge vraag. Met dit diploma kunt u werken in een collegiale of middelbare school instelling helpen van mensen begrijpen de unieke dynamiek van het Europese continent. Je kan ook werken als een buitenlandse diensten officier, schrijver, of in de politiek.

Er zijn verschillende stappen die u moet nemen wanneer u vaststelt dat u wilt een master's degree in Europese studies voort te zetten.Om het proces op gang, zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Europese studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat