Keystone logo

11 MSc Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzame Economische Studies
  • Duurzaam Ondernemen
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzame Economische Studies Duurzaam Ondernemen

Een Master of Science is een geavanceerde opleiding gericht op een specifiek aspect van de wetenschappen. Het bouwt meestal voort op wat is geleerd in een Bachelor of Science-programma en kan leiden tot loopbaanontwikkeling. Een MSc is vaak een tweejarige opleiding.

Wat is een MSc in duurzaam ondernemen? Deze opleiding richt zich op het bedrijfsleven als het betrekking heeft op het milieu, ook wel 'groene handel' genoemd, en vaak ook op het gebied van mensenrechten. Studenten die dit diploma volgen, verwachten mogelijk onderwerpen te bestuderen zoals duurzaamheid in de besluitvorming van bedrijven, hoe traditionele producten kunnen worden vervangen door producten die milieuvriendelijker kunnen zijn en hoe milieuprincipes en mensenrechten kunnen worden ondersteund, terwijl ze winstgevende zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Een MSc in Sustainable Business biedt studenten de mogelijkheid om sterkere denkvaardigheden te leren, de communicatie te verbeteren en de milieueffecten van zakelijke beslissingen beter te analyseren. Hoewel al deze vaardigheden kunnen worden vertaald naar betere bedrijfspraktijken, kunnen ze ook op andere gebieden van het leven vruchten afwerpen.

Hoewel de specifieke kosten van een opleiding sterk kunnen variëren afhankelijk van de instelling, is een MSc in Sustainable Business over het algemeen vergelijkbaar met de kosten van andere Master of Science-programma's. Neem contact op met gekozen scholen om het exacte collegegeld te kennen.

Het behalen van een MSc in Sustainable Business kan leiden tot een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Personen met deze graad kunnen uiteindelijk werken als managers in een aantal sectoren. Ze kunnen doorgaan met andere bezigheden in het hoger onderwijs om professoren of advocaten te worden met een focus op duurzaamheid of zaken. Sommigen kunnen posities vinden als activisten of non-profit directeuren, die mensenrechten, het milieu, of beide bevorderen.

Er zijn een aantal scholen om uit te kiezen als u geïnteresseerd bent in een MSc in duurzaam ondernemen, van zowel traditionele als online instellingen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.