Keystone logo

15 MSc Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzaam Ontwerpen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Duurzaamheidsstudies
  • Duurzaam Ontwerpen
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Duurzaam Ontwerpen

Een academische graad van de tweede cyclus die geavanceerde kennis laat zien, een masteropleiding is beschikbaar in vele vakken. Een Master of Science kan worden toegekend op elk wetenschappelijk gebied dat een instelling aanbiedt.

Wat is een MSc in duurzaam ontwerpen? Naarmate de menselijke bevolking blijft groeien, is er een beweging in de richting van het creëren van duurzame habitats. Dit omvat onder meer gemeenschapsopbouw, milieuvriendelijke bouwmaterialen, energie-efficiënte machines en hernieuwbare energiebronnen, onder andere overwegingen. Cursussen kunnen onderwerpen zijn zoals ontwerp van koude klimaat gebouwen, renovatie van gebouwen en sociale duurzaamheid. Sommige universiteiten bieden de graad mogelijk met specifieke accenten, zoals ontwerp van milieuvriendelijke gebouwen, stedelijk ontwerp en energiezuinig ontwerp.

Over het algemeen mag je verwachten dat je een deskundige opleiding in de organisatie ontvangt als het gaat om een ​​duurzaam ontwerpprogramma. Je zult ook typisch ervaring opdoen in de nieuwste computerontwerpprogramma's en probleemoplossingen voor architectuur die je professionele carrière vooruit helpen.

De financiële overwegingen van een MSc in Sustainable Design zijn niet consistent van instelling tot instelling. Hoewel dit het moeilijk maakt om een ​​duidelijke prijs voor de graad te geven, biedt het ook veel opties. U kunt over het algemeen meerdere universiteiten vergelijken om de situatie te vinden die het beste bij u past.

Na het behalen van je Master in Duurzaam Ontwerpen, kun je vaak verwachten loopbanen te vinden in overheids- of bedrijfswerk. Een milieuplanner helpt steden om duurzaam ontwerp te gebruiken om milieuvriendelijke en geldbesparende bouwoplossingen te creëren. Bedrijven zoeken naar duurzame ontwerpspecialisten die innovatieve technologie kunnen gebruiken om klanten te betrekken en hun winst te verbeteren. Als u hoopt te blijven in de academische wereld, kunt u mogelijk een vervolgopleiding volgen of hoogleraar worden.

Er zijn over het algemeen veel opties beschikbaar als je geïnteresseerd bent in een master in duurzaam ontwerp. Afhankelijk van uw situatie kunt u lokaal lessen volgen of studeren in het buitenland. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.