Keystone logo

10 MSc Opleidingen in Technologiestudies Draadloze Communicatie 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Technologiestudies
 • Draadloze Communicatie
Vakgebieden
 • Technologiestudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Technologiestudies Draadloze Communicatie

  Een Master of Science is het eerste niveau van graduate studie. Het vereist meestal een tot drie jaar van de klas en praktisch onderwijs aan de geavanceerde graad te verdienen.

  Je kunt je afvragen, wat is een MSc in Wireless Communication? Dit programma voorziet studenten met de kennis en vaardigheden van de belangrijkste aspecten van de moderne draadloze communicatiesystemen design. Cursussen combineren colleges met practica en seminars. Core modules kunnen onder meer geavanceerde communicatie principes, mobiele netwerken, draad packet-gegevens netwerkprotocollen, breedband draadloze technieken, fysieke laag protocollen, signaalverwerking, optische communicatie-apparatuur en systemen, data codering technieken en elektronische computertechnologie.

  Er zijn verschillende redenen waarom studenten kiezen voor een Master of Science graad te verdienen. Bijvoorbeeld, het programma leert een aantal vaardigheden, zoals het organiseren, plannen, analyseren, en communiceren met teamleden.Een geavanceerde graad kan ook vele deuren open voor alternatieve carrièremogelijkheden.

  De kosten van het behalen van een master's degree, is afhankelijk van de opleiding, de instelling en het land van het programma. Om de betrokken zijn bij het programma van de keuze kosten te begrijpen, worden de studenten aangemoedigd om contact op met de school die de graad.

  De draadloze communicatie-industrie heeft behoefte aan afgestudeerden met gespecialiseerde industrie vaardigheden om onderzoek en ontwikkeling te stimuleren, waardoor loopbanen voor afgestudeerden met een MSc in de hoge vraag. Beroepen zijn onder andere engineering, customer service en onderhoud functies zoals sales associate, customer service agent, draadloze systemen installer, en producttechnologie ontwerper. Veel banen draadloze communicatie zijn beschikbaar met een mobiele telefoon bedrijven, kabel-tv-aanbieders, internet providers en retail outlets verkopen van draadloze apparaten en diensten.

  Draadloze communicatie vereist een uitstekende aandacht voor detail, en het verdienen van een MSc kunnen afgestudeerden in een succesvolle carrière te lanceren. Veel internationale opties bestaan ​​als een flexibele en handige manier om te kunnen deelnemen aan het programma. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.