Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Rechtenstudies
 • Studies strafrecht
 • Criminologie
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (30)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

30 MSc Opleidingen in Criminologie 2024

  MSc Opleidingen in Criminologie

  Een MSc, of Master of Science, is een geweldige manier voor studenten om hun kennis van een gekozen gebied te verbeteren. Deze opleiding kan vaak in ongeveer een tot drie jaar worden afgerond.

  Precies wat is een MSc in Criminologie? Dit type diploma is bedoeld om studenten te helpen leren over de oorzaken, de preventie, de controle en de aard van de misdaad, evenals de wetenschappelijke studie van criminelen. Onderwerpen die in dit soort programma worden behandeld kunnen onder meer forensics, criminele psychologie, criminaliteitspreventie, sociologie, strafrecht, wet, gevangenisadministratie of recidivisme. Studenten kunnen in staat zijn om alles te leren van de geschiedenis van de criminologie naar de structuur van de georganiseerde misdaad.

  Degenen die een van deze diploma's afronden, kunnen cruciale vaardigheden zoals kritisch denken, probleemoplossing, onderzoek en communicatie verbeteren. Zij kunnen ook hun kennisbasis bouwen en informatie leren die hen goed in hun toekomstige loopbaan zal dienen.

  De kosten van een master's degree in criminologie kunnen afhangen van veel verschillende factoren. Bijvoorbeeld, de kosten van onderwijzen kunnen van jaar tot jaar veranderen, en kosten veranderen vaak van programma naar programma. Studenten moeten er zeker van zijn om bij hun instelling te controleren om accurate informatie te krijgen.

  Een master's degree in criminologie kan studenten voorbereiden op een breed scala aan potentiële carrières. Zij kunnen werken voor particuliere organisaties zoals beveiligingsbedrijven of advocatenkantoren; Zij kunnen ook werken voor overheidsinstanties zoals rechtshandhavingsinstanties of onderzoeksdiensten. Zij kunnen werkzaam zijn als agenten, analisten, consultants, paralegals, clerks, of opvoeders.

  Een criminologie master's degree is een uitstekende manier om je credentials te verbeteren en meer te leren over een gebied van interesse.Als u een van deze cursussen wilt invoeren, zoek dan naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het hoofdformulier in te vullen.