Keystone logo

49 MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk Counseling 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Maatschappelijk Werk
  • Counseling
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (49)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Maatschappelijk Werk Counseling

Een MSc is een postgraduaat richt zich op de sociale wetenschappen en de biologische wetenschappen. Een master's degree in de begeleiding verzorgt opleidingen en onderwijs in een integrale benadering van een professional in staat is om anderen te helpen verder te bevorderen.

Wat is een MSc in Counseling? Een Master of Science in Counseling is een graduaat die theorie, de huidige trends en toepassingen die u kunt toepassen op de hedendaagse praktijk of gebruiken voor onderzoek combineert. Er zijn veel verschillende MSc-programma's, en sommige zijn meer gericht op de praktijk gebaseerde therapie, zoals familie, kind, huwelijk, geestelijke gezondheidszorg, of schoolbegeleiding; andere programma's zich meer richten op het onderzoek en het schrijven kant van therapie. De programma's zullen vaak bestaan ​​uit innovatieve opleiding die is uitdagend en bereidt u voor hen die worstelen met zinloosheid, hopeloosheid en angst te helpen.

Er zijn meerdere voordelen aan het krijgen van uw Master of Science in Counseling. Als u op zoek bent om uw academische reis voort te zetten, zal een MSc helpen uw doelstellingen van het behalen van een doctoraat of PhD bereiken. Met het hogere niveau van onderwijs en opleiding, zul je in staat om beter te communiceren, niet alleen in uw professionele leven, maar in uw persoonlijk net zo goed, die zal helpen al je relaties te verbeteren.

Een positief ding over het verkrijgen van een master's degree is dat er scholen over de hele wereld. Omdat elk programma verschilt in lengte en eisen, kunnen de kosten sterk variëren. Het beste is om contact met de school van de rente rechtstreeks aan de exacte kosten.

Een groot deel van de master's degree cursussen is gebaseerd op onderzoek, dat je voorbereidt op een aantal verschillende gebieden.Je kan een counselor met een hoger kwalificatieniveau, zodat u om te werken met een breder scala aan onderwerpen zijn. U zult de vaardigheden om werk te publiceren in de counseling en psychotherapie velden of aan de slag als onderzoeker voor een aantal bedrijven.

Vele klassen in een MSc programma kan online worden genomen. Dit werkt goed voor mensen die niet wonen in de buurt van een universiteit of voor degenen die een flexibele planning nodig. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.