Keystone logo

4 MSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Consumentenzaken 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Consumentenzaken
Vakgebieden
  • Marketingstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Marketingstudies Marketing Consumentenzaken

De meeste mensen zijn bekend met de term "consumentenzaken" in de context van de entiteiten die de belangen van het publiek te dienen. In de academische wereld, maar het is een relatief nieuw, maar de stijgende vakgebied dat draait om het meten van de consumptiegewoonten en trends. Als u geïnteresseerd bent in een cutting-edge veld dat veel potentieel biedt bent, kan een Master of Science (MSc) in consumentenzaken goed zijn voor jou.

Wat is een MSc in consumentenzaken? Het programma analyseert de consument, of kopers, in hun sociale, economische en ecologische omgeving om data, trends en overeenkomsten vast te stellen. Typische cursussen studenten kan nemen omvatten ontwikkelingsstoornissen economie, consumentengedrag en de uitgaven en gedragsproblemen prijsstelling. Als de leerlingen de basisvaardigheden van de economie van de consument, ze gaan op zich te specialiseren in onderzoeksgebieden, zoals consumenten-technologie en innovatie en duurzame consumptie.

Er zijn tal van voordelen aan het verdienen van een MSc in consumentenzaken, misschien wel het meest opvallende is het ontvangen van een voortgezette opleiding in een veld die spannende ruimte voor nieuwe mogelijkheden voor onderzoek en toekomstige groei biedt. Inderdaad, deskundigen zijn van mening dat het scheppen van banen voor dit veld exponentieel zal groeien in de komende vijf jaar.

De kosten van het verdienen van dit soort graad verschillen per school en per locatie. Voor meer informatie over de kosten van een bepaald programma's uit te vinden, direct contact opnemen met de school.

Studenten die een MSc in consumentenzaken verdienen zich verhandelbare om een ​​array van for-profit marketing bedrijven in aanvulling op de non-profit onderzoeksorganisaties. Sommige afgestudeerden ook uiteindelijk doet beleidswerk gericht rond consument advocacy. Omdat het gebied is relatief nieuw is, is de arbeidsmarkt uit te breiden, en de deskundigen het erover eens het potentieel voor ontluikende onderzoeksgebieden bestaat, waardoor het een spannend vakgebied.

Er zijn mogelijkheden om een ​​MSc in consumentenzaken online verdienen in zowel de Verenigde Staten en in andere landen. Sommige studenten kiezen ervoor om online cursussen te combineren met de werkelijke klassikale cursussen. Dit is een praktische optie voor werkende professionals en studenten met gezinnen. Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.