Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 19 Master of Science  (MSc) in Computer Arts 2023

19 MSc Opleidingen in Computer Arts 2023

Overzicht

Computers zijn glorieuze machines die allerlei schijnbaar onmogelijke dingen mogelijk te maken. Het verdienen van een Master of Science in Computer Arts zou kunnen helpen studenten begrijpen meer over computers, het effect van kunst op de maatschappij en de mogelijke carrière in de computerindustrie.

Wat is een MSc in Computer Arts? De computer arts kijkt naar de ontwikkeling van kunstwerken, software en andere interactieve content met behulp van computers. Cursussen gaat meestal intensieve studie van grafisch ontwerp, webdesign, visuele communicatie en video-technologie. Extra klassen kunnen gaan over onderwerpen als kunstgeschiedenis, beeldende kunst theorie en codering. Voor zijn afstuderen, kunnen studenten ook gevraagd worden om een ​​soort van scriptie project te voltooien. Studies duren meestal één tot twee jaar in beslag.

Er zijn veel voordelen aan het bestuderen van de computer kunsten. Studenten kunnen meer leren over marketing strategieën en web design, wat belangrijk is in een steeds meer technologische samenleving.De computer-industrie lijkt niet elk moment te gaan weg te snel, wat ook betekent dat afgestudeerden van dergelijke programma's zijn waarschijnlijk de vaardigheden die ze leren om bruikbaar te zijn voor de komende jaren te vinden.

Aankomende studenten moeten proberen om factor in collegegeld, alsmede de kosten van een computer en software bij het bepalen van de kosten van een programma. Om een ​​duidelijker inzicht in hoeveel een bepaald programma is waarschijnlijk de kosten te krijgen, contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze.

Terwijl het verdienen van een Master of Science in Computer Arts bereidt veel studenten aan een doctoraat na te streven, wat ervoor kiezen om het personeelsbestand in te voeren of worden aangeworven door software of entertainment bedrijven. Afgestudeerden van het programma in staat zijn om werk als multimedia vormgevers, webdesigners, makers van content en animators vinden. Of een student ervoor kiest om meer over de kunst zijkant of wetenschappelijke kant van het programma richten kon het soort carrière die waarschijnlijk zal worden voortgezet bepalen.

Het verdienen van een MSc in Computer Arts kan leuk en nuttig zijn. Voor meer informatie over de cursussen en de voordelen van dergelijke studies te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Kunststudies
  • Computer Arts
Vakgebieden
  • Kunststudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat