Keystone logo

7 MSc Opleidingen in Managementstudies Commercieel Management 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Managementstudies
 • Commercieel Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Managementstudies Commercieel Management

  Een Master of Science-programma is een curriculum op graduaatniveau dat traditioneel de voltooiing volgt van een bachelordiploma van baccalaureaat. Hoewel de programmaduur varieert afhankelijk van de instelling en andere factoren, besteden de meeste studenten ongeveer twee jaar aan het behalen van een MSc. Sommigen besteden echter meer tijd aan het streven.

  Studenten die zich zorgen maken over communities, business, financiële prestaties en constructie denken vaak na, wat is een MSc in Commercial Management? Op de internationale markt moeten zakelijke klanten in één keer veel verschillende projecten in de werkzaamheden hebben. Degenen die commercieel management bestuderen, leren over het algemeen hoe ze deze projecten moeten plannen, leiden en beheren. Bij het werken aan een MSc in Commercial Management, kunnen studenten cursussen volgen in prognoses, ontwerp, inkoop en projectplanning. Toch laten veel programma's de deelnemers hun eigen studierichtingen ontwerpen, afhankelijk van gebieden van passie en interesse. Vaak voltooien studenten hun master-level studie door het schrijven van een belangrijk onderzoeksartikel.

  Individuen verwerven meestal verschillende vaardigheden wanneer ze deelnemen aan een Master of Science in Commercial Management-programma. Het belangrijkste is dat studenten over het algemeen leren over ontwerp, time management en analytisch redeneren. Deze vaardigheden hebben de neiging om afgestudeerden te helpen concurreren om zowel commerciële managementfuncties op instapniveau als promoties in het midden van de loopbaan.

  Omdat factoren zoals instelling, programmalocatie en duur van invloed zijn op de totale kosten van het voltooien van een MSc in Commercieel Management, is het moeilijk om de universitaire uitgaven te generaliseren. Daarom moeten toekomstige studenten vaak collegegeld, kosten en andere kosten onderzoeken voordat ze een studiekeuze maken.

  Het behalen van een Master of Science in Commercieel Management is voor veel mensen een effectieve carrière-bevorderingsstrategie. De meest voorkomende carrière voor afgestudeerde programma's is op het gebied van de bouw. Graadhouders werken vaak als teamleiders, bouwmanagers en commerciële managers. Sommige afgestudeerden kiezen er echter voor om een ​​loopbaan in het bedrijfsleven na te streven, in plaats daarvan als wereldwijde gebouwbeheerders, leidinggevende functionarissen of projectmanagers. Andere oud-studenten vinden werk in de non-profitsector, werken als uitvoerende bestuurders, beleidsspecialisten en leraren.

  Hoewel veel studenten MSc-cursussen in commercieel management volgen aan een echte instelling, besluiten anderen om virtuele instructies te ontvangen via een online portal. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.