Keystone logo

67 MSc Opleidingen in Technische studies Chemische Technologie 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Technische studies
 • Chemische Technologie
Vakgebieden
 • Technische studies (67)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Technische studies Chemische Technologie

  Een Master of Science graad is de eerste stap voor degenen die willen postdoctorale studies in de chemische technologie of een ander gebied voort te zetten. Deze graden zijn essentieel voor veel mensen die willen gaan in een loopbaan die verband houden met wetenschap, techniek en geneeskunde. Masters of Science graden worden verkregen in aanvulling op undergraduate Bachelors graden, meestal wel een aantal extra jaren van studie, hetzij online of in de klas.

  Degenen die zich afvragen: "Wat is een Master of Science in Chemical Engineering?" Moet denken van het gebied als een brug tussen de experimentele wetenschappen en hun real-world applicaties. Chemische ingenieurs moeten niet alleen weten de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van chemie, maar ook bewust zijn van de problemen die ze hebben het potentieel om op te lossen.Een verscheidenheid aan studiegebieden bestaan, zoals micro-elektronica, duurzame ontwikkeling, CO2-afvang, medische biologie, zonne-energie, thermodynamica, reactie engineering, kanker diagnostica en therapeutica, modellering, en vele anderen.

  Een MSc in Chemical Engineering geeft studenten de mogelijkheid om zich verder te specialiseren hun gebied van expertise in het veld. Daarnaast zijn veel van de top laboratoria en onderzoeksinstellingen in het hele land vereisen werknemers om postuniversitaire studie hebben afgerond. Postdoctorale werk geeft ook studenten de toegang tot nieuwe apparatuur en middelen die zij niet hebben gehad tijdens het werken in de richting van hun undergraduate graden.

  De kosten van een MSc in Chemical Engineering varieert tussen instellingen, al wordt er meestal tussen de twee en drie jaar in beslag. Vergeet niet om factor in boeken en lab kosten bij de berekening van de totale kosten van de opleiding.

  Personen met een graad in de chemische technologie werken meestal in onderzoek en ontwikkeling, hetzij in de overheid of particuliere sector. Degenen met een focus op de industrie meestal werken in laboratoria, terwijl die met een focus op milieu-onderwerpen zou kunnen werken voor de overheid of een NGO.

  Het krijgen van uw MSc in Chemical Engineering online is een goede keuze voor studenten over de hele wereld.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm