Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Business Studies
 • Business Administration
Vakgebieden
 • Business Studies (62)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

62 MSc Opleidingen in Business Administration 2024

  MSc Opleidingen in Business Administration

  Studeren voor een Master of Science (MSc) is een geweldige manier om een ​​dieper begrip van een bepaald gebied of onderwerp te krijgen. Het programma duurt meestal tussen een en twee jaar en maakt afgestudeerden deskundigen op hun gekozen specialisatie, waardoor ze een voorsprong op de concurrentie bij het invoeren van de beroepsbevolking.

  Wat is een MSc in Business Administration? Deze gespecialiseerde master's degree is bedoeld om studenten te helpen ontwikkelen van een expertise in het beheer en de exploitatie van verschillende soorten bedrijven. Dit wordt vaak bereikt door het ontwikkelen van een sterke onderzoeks-technieken, samen met een opleiding over specifieke business-gerelateerde onderwerpen, zoals de boekhouding, financiën, human resources, organisatiestructuren, operaties en economische duurzaamheid. Studenten zullen vaak worden verplicht om een ​​master's thesis over een onderwerp met betrekking tot de cursussen.

  De uitgebreide kennis die is opgedaan door middel van een succesvolle bedrijfsvoering en het beheer maakt deze mate zowel veelzijdig en praktisch.Studenten krijgen een grondige kennis van de verschillende aspecten van de zakenwereld en het verwerven van zeer overdraagbare vaardigheden in het oplossen van onderzoek en probleemoplossingen.

  Er is geen definitieve kosten voor een MSc in Business Administration. Kosten varieert op basis van de locatie, de instelling en de duur van de studie. Om een ​​exacte prijs voor het collegegeld en vergoedingen te krijgen, neem dan contact Admissions Office de gekozen instelling.

  Een van de grootste dingen over studeren in het programma master in business administration is dat zijn veelzijdigheid laat afgestudeerden in aanmerking komen voor een groot aantal van de positie in diverse bedrijven, zoals het beheer van adviesbureaus, NGO's, overheden en marketingbureaus een paar te noemen. Hier zijn slechts enkele mogelijke banen titels afgestudeerden mogen aannemen: sales executive, account manager, marketing manager, business analist en business consultant.

  Deze cursus is een grote investering in uw toekomst, en er zijn mogelijkheden om het programma op hogescholen en universiteiten over de hele wereld te voltooien. Veel scholen bieden full-time of part-time studie opties om te passen rond uw andere verplichtingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.