Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 18 Master of Science (MSc) in Bouwtechniek 2023

18 MSc Opleidingen in Bouwtechniek 2023

Overzicht

Een Master of Science-graad is het volgende niveau van je opleiding als je je bachelordiploma hebt behaald. Het illustreert voor de wereld en toekomstige werkgevers dat u een volledig begrip van het onderwerp hebt bereikt.

Wat is een MSc in Construction Engineering? Deze opleiding richt zich op de studie van hoe gebouwen in het algemeen aan het publiek worden geleverd. Het omvat de methoden en praktijken van de constructie, evenals de publieke perceptie van het proces en nieuwe en innovatieve manieren om die perceptie te verbeteren. Coursework gaat meestal in op financiën en economie, kosteneffectiviteit, duurzaamheid, afvalbeheer, ontwerp en functionaliteit. Elk facet van de industrie kan worden besproken, evenals concepten voor bedrijfsbeheer, zoals leiderschap en administratie.

De voordelen van een MSc in Construction Engineering beginnen met een grotere verhandelbaarheid als een potentiële werknemer, maar daar eindigt het niet. Over het algemeen kun je vaardigheden leren, zoals timemanagement, kritisch denken en organisatie, waardoor je zowel persoonlijk als professioneel vooroploopt.

De kosten van een MSc in Construction Engineering variëren afhankelijk van waar uw school zich bevindt en wat is inbegrepen in de prijsstructuur. Je school kan je een beter beeld geven van je totale kosten als je contact opneemt met het financiële kantoor.

Carrières op het gebied van constructie-engineering in overvloed. U kunt ervoor kiezen om als projectmanager de particuliere sector in te gaan of het rijk van de overheid te betreden als adviseur of supervisor bij de bouw. U kunt ook de mogelijkheid hebben om te freelancen, hetzij als een consultant voor andere bedrijven of als een schrijver of redacteur voor een publicatie in de industrie. Onderzoek en analyse is een ander aspect van het vakgebied waar uw vaardigheden zeer wenselijk kunnen zijn.

Over de hele wereld zijn onderwijsinstellingen op zoek naar studenten zoals jij om hun programma's te voltooien, hetzij in een traditioneel klaslokaal of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MSc
 • Technische studies
 • Bouwtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat