Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Technische studies
 • Civiele Techniek
 • Bouwkunde
Vakgebieden
 • Technische studies (14)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

14 MSc Opleidingen in Bouwkunde 2024

  MSc Opleidingen in Bouwkunde

  In de zeer competitieve arbeidsmarkt van vandaag, elk voordeel telt. Dat maakt het bestuderen van een Master of Science (MSc) zo aantrekkelijk voor veel mensen. Deze graad duurt ongeveer een tot twee jaar in beslag en afgestudeerden verlaten met zowel praktische vaardigheden en theoretische kennis die hen zal helpen excelleren in hun loopbaan.

  Wat is een MSc in Architectural Engineering? Dit programma leert studenten hoe ze technische praktijken en technieken van toepassing zijn op het ontwerp en de bouw van gebouwen en andere bouwwerken. Meer en meer, deze graden richten op duurzaamheid en lange termijn kostenefficiëntie versus winst op korte termijn. Cursussen kunnen onder meer lessen over verlichting en elektrische diensten, water- en afvalbeheer, ventilatie en air-conditioning, akoestiek, dragende constructies, project management, en contracten en aanbestedingen.

  Deze master's degree geeft een breed inzicht in de bouw en de bouw praktijken, waardoor afgestudeerden klaar om direct de stap naar topposities binnen het veld. De meeste programma's te plaatsen sterk de nadruk op groene oplossingen en opkomende technologieën, het voorbereiden van studenten aan te passen aan voortdurende veranderingen in de industrie.

  Hoe en waar je studeert je master in bouwkundig ingenieur zal het programma kosten beïnvloeden. De prijzen variëren van land tot land, school naar school, en over de duur van de cursus. Neem contact op met het Admissions Office van de universiteit of hogeschool van uw keuze voor meer informatie.

  De bouwsector is zeer concurrerend; Echter, hoe meer opleiding en ervaring je hebt, hoe beter je eerlijk wanneer het tijd is om een ​​aanvraag in te dienen. Afgestudeerden met een MSc in Architectural Engineering vinden vaak werk als bouwkundig ingenieurs voor zowel overheidsinstellingen en bedrijven in de private sector.Ze kunnen werken als design consultants, de bouw project managers, en het product of de ontwikkeling engineers, onder andere posities.

  Opties bestaan ​​voor het bestuderen van deze Master of Science full-time of part-time. Sommige scholen bieden nu online graad opties waarmee meer flexibiliteit voor mensen die op dit moment werkzaam zijn of moeten andere persoonlijke verplichtingen in evenwicht te brengen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.