Keystone logo

11 MSc Opleidingen in Business Studies Business Bedrijfseconomie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Business Studies
  • Business
  • Bedrijfseconomie
Vakgebieden
  • Business Studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Business Studies Business Bedrijfseconomie

Een Master of Science (MSc) is vaak de volgende educatieve stap na het voltooien van een Bachelor of Science (BSc). Deze post-graduaat kan in één of twee jaar worden afgerond en geeft afgestudeerden de praktische vaardigheden en theoretische kennis om te slagen in hun vakgebied.

Wat is een MSc in Business Economics? Deze master richt zich op het verdiepen van de studenten inzicht in de economische theorie en de praktische toepassing ervan in een zakelijke omgeving. Cursussen kunnen klassen in de micro-economie, macro-economie, statistiek, strategisch management, zakelijke omgeving en econometrie. Aan het eind van het programma, kan de student worden gevraagd om een ​​postdoctoraal research paper of project af te ronden over een specifiek onderwerp met betrekking tot de bestudeerde tijdens de cursus informatie. Veel instellingen bieden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan stages om praktijkervaring op te doen.

Afgestudeerden verdienen van een Master of Science in Business Economics zijn op een groot concurrentievoordeel als gevolg van hun diepgaande kennis van de economische theorie en hoe toe te passen op een groot aantal zakelijke functies. Ze krijgen ook een sterk analytisch vermogen en aan te scherpen hun onderzoeksvaardigheden.

De kosten van het collegegeld is afhankelijk van de duur van het programma, de onderwijsinstelling je studeren in en het land waarin deze zich bevindt. Dat is waarom u direct moet contact opnemen met opnames afdeling van de instelling om collegegeld en vergoedingen te bespreken.

Met een master's degree in bedrijfseconomie, afgestudeerden in staat zijn om te werken in een verscheidenheid van posities in de financiële sector, waaronder als econoom, adviseur of financiële analist. Ze hebben de mogelijkheid om te werken voor Fortune 500 bedrijven of kleine boutique bedrijven. Er is zelfs de mogelijkheid om een ​​eigen consultancy of werk als freelance financieel adviseur voor diverse bedrijven te starten.De meeste instellingen bieden hulp bij de landing van de eerste baan na het afstuderen.

Met een verscheidenheid aan programma's beschikbaar is, kunt u ervoor kiezen om full-time of part-time te bestuderen. Veel scholen hebben zelfs begonnen met het online graden te bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.