Keystone logo

38 MSc Opleidingen in Technische studies Automobieltechniek 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technische studies
  • Automobieltechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Technische studies Automobieltechniek

Een master is over het algemeen toegekend na cursisten eerst een bachelordiploma. Op sommige plaatsen, is een master's degree alleen gegeven in wetenschap en techniek velden. Vaak, een scriptie of onderzoek is een verplicht onderdeel van de opleiding. De meeste masteropleidingen zijn twee jaar lang of meer.

Wanneer leerlingen vragen "wat is een MSc in Automotive Engineering? " Ze hebben meestal een bachelor's degree of andere vier-jarige opleiding in de wetenschappen reeds afgerond. De MSc in Automotive Engineering diploma vereist intensieve studie in de wiskunde en natuurwetenschappen, maar ook een grondige basis in de beginselen van de techniek en natuurkunde.

De voordelen van het nemen van een MSc in Automotive Engineering onder andere een geavanceerde opleiding in de principes van automotive design.Studenten zullen begrijpen auto elektrische systemen, onderdelen van de aandrijflijn, systems engineering, rijdynamiek, menselijke factoren in automotive design, de gebruikte materialen in de auto-productie, en nog veel meer.

Kosten van een MSc in Automotive Engineering kan groots variëren, afhankelijk van factoren zoals de gekozen studie en de lengte van het programma school. Studenten moeten ten minste twee jaar van de studie verwacht voor de mate, met de kosten voor het collegegeld, materialen, boeken, en de kosten van levensonderhoud.

Studenten kunnen diverse carrièremogelijkheden verwachten nadat ze een MSc in Automotive Engineering hebben verdiend. Sommige afgestudeerden streven functies bij autobedrijven, zowel in ontwerp, productie, systemen testen, rijdynamiek, of andere gebieden. Andere studenten kunnen een loopbaan in de overheid of de veiligheid van regelgevende instanties die medewerkers nodig hebben om een grondige kennis van de fysica en de vormgeving van de auto-technologie te vinden.Gerelateerde carrières zijn verkrijgbaar in bedrijven die auto-onderdelen te produceren of in gebieden van geavanceerde auto-onderhoud en reparatie.

Veel instellingen studenten in staat stellen een MSc in Automotive Engineering te verdienen door middel van online programma's. Beoordelen de programmagids op de Masterstudies site om vertrouwd met de beschikbare programma's en de vereisten te worden. Kies een school die de mate die kunnen passen bij uw behoeften en solliciteer online biedt. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.