Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Natuurwetenschappen
 • Ruimtewetenschappen
 • Astronomie
Vakgebieden
 • Natuurwetenschappen (14)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

14 MSc Opleidingen in Astronomie 2024

  MSc Opleidingen in Astronomie

  Studenten die hun kennis van de astronomie hun onderwijs en werkgelegenheid doelen op het gebied van kosmologie te vergroten en wellicht geïnteresseerd zijn in het nastreven van een Master of Science in de sterrenkunde.

  Dus wat is een MSc in Astronomy? Een master's degree in de astronomie zullen studenten een grondige opleiding in de kosmologie, die de oprichting en uitbreiding van het heelal en het zonnestelsel, donkere materie, en de levenscyclus van sterren en sterrenstelsels zal dekken. Het programma kan ook cursussen over wiskunde, fysica en computationele astrofysica bevatten.

  Het verdienen van een Master of Science in de sterrenkunde is zeer gunstig voor de wetenschap professionals als het kan een breed scala van baan keuzes kan bieden. Observatoria, hogescholen en universiteiten, federale agentschappen, en laboratoria hebben allemaal een grote behoefte aan hoog opgeleide en goed opgeleide astronomen.

  De kosten van tuiten een geavanceerde graad in de sterrenkunde sterk verschilt van universiteit tot universiteit en van land tot land.Beurzen kunnen beschikbaar zijn op basis van uw eerdere academische resultaten en gewenste vakgebied, of u wellicht in aanmerking voor financiële bijstand en andere behoefte op basis van educatieve financieringsprogramma's te continueren om de kosten van het collegegeld en andere kosten.

  Veel professionele astronomen zijn onderdeel van de faculteit aan hogescholen en universiteiten, of werken in het onderwijs gelieerde laboratoria hoger waar ze natuurkunde of sterrenkunde cursussen kunnen leren. Observationele astronomen kunnen werken op nationaal observatoria of zelfs de overheid laboratoria, het verzamelen van gegevens en vervolgens analyseren van de gegevens die zij ontvangen. Sommige astronomen zijn ook werkzaam in de particuliere sector, lenen hun vaardigheden en talenten aan bedrijven die advies nodig hebben. Astronomen kunnen ook van grote openbare dienst in de wetenschap musea en planetaria zijn als ze helpen de algemene bevolking te begrijpen en te waarderen astronomie en kosmologie.

  Individuen die hun werkgelegenheid potentieel te vergroten en krijgen meer kennis over het zonnestelsel, observationele astronomie, astrofysica en planetaire wetenschap kan hun opleiding online voort te zetten. Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een MSc in Astronomy zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.