Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 20 Master of Science  (MSc) in Archivistiek 2023

20 MSc Opleidingen in Archivistiek 2023

Overzicht

Na het behalen van een bachelor of een gelijkwaardig diploma kun je een masteropleiding volgen. Een Master of Science (MSc) zal zich richten op wetenschappelijke of wiskundige studies. Een MSc kan worden behaald via een cursus of op onderzoek gebaseerd programma, of anders via een combinatie van beide. Je hebt een masterdiploma nodig om een ​​doctoraat te behalen.

Wat is een MSc in Archival Science? Dit type programma richt zich op ontwerp en de praktijk van de curator, nieuwe technologieën, conservering en behoud van erfgoed en beheer van kunst, cultuur, financiën en projecten. Studenten leren globale problemen analyseren om het publiek beter te dienen. Sommige programma's bieden studenten hands-on ervaring met problemen met betrekking tot de zorg en het gebruik van collecties. Studenten kunnen zich wellicht richten op het archiveren van kunst, geschiedenis, literatuur of cultuur. Op sommige universiteiten kan het programma ook individueel worden gestructureerd, dus als je enige werkervaring hebt, kan het in de richting van de graad worden gebracht. Sommige universiteiten hebben nachtcursussen, zodat u kunt blijven werken terwijl u uw MSc verdient. Dit type programma duurt meestal een tot twee jaar om te voltooien.

Ongeacht welke sector van archiefwetenschappen u wenst na te streven, er zijn veel voordelen. Door geschiedenis en kunst goed gedocumenteerd en weergegeven te houden, zullen vele generaties toegang hebben tot al deze wonderen. Met deze graad bent u in staat om te helpen bij het beheer van de documentatie van belangrijke documenten, artikelen, boeken of video's, het ontwerp voor musea en collecties te ontwerpen en het publiek voor te lichten over geschiedenis, kunst en cultuur.

De kosten voor dit type programma kunnen sterk variëren tussen de verschillende universiteiten en landen. Neem voor een prijs contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze of bezoek hun website.

Met een MSc in Archival Science kun je veel verschillende carrières hebben. Als u geïnteresseerd bent in management, kunt u veel verschillende aspecten van een kunstmuseum beheren. Je kunt de lokale geschiedenis en cultuur in een erfgoedmuseum bewaren. Als je de volgende generatie wilt helpen opleiden, kun je in een kindermuseum werken. Je zou kunnen helpen nieuwe technologie te integreren in de presentatie en het behoud van oude artefacten. Waar uw interesses ook liggen, er is een carrière in de archiefwetenschap voor u.

Als je wilt helpen de belangrijke geschiedenis en kunst van vandaag te behouden, zodat toekomstige generaties ze kunnen leren en waarderen, moet je je Master of Science in Archival Science behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Archivistiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat