Keystone logo

17 Master Opleidingen in Biowetenschappen Zoölogie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Zoölogie
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (17)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Zoölogie

Een master is een geavanceerde graad die na het behalen van een undergraduate programma wordt nagestreefd. Het is een manier om studenten van hun leeftijdsgenoten die dezelfde kwalificaties kunnen hebben maar alleen een undergraduate onderwijs te differentiëren. Een Master in Zoölogie / Animal Sciences richt zich op alles wat met betrekking tot dieren en bereidt studenten voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden.

Wat is een Master in Zoölogie / Animal Sciences? Deze graad is een goede keuze voor degenen die de zorg over de gezondheid en de functie van alle soorten dieren. Typische programma's omvatten cursussen in profiel gebieden zoals dieren voor gezelschap en sport, boerderij dieren, dierlijk gedrag, wonen en welzijn, Diermanagement en voeding, diergezondheid en geneeskunde, en dierlijke genetica en fokkerij. De meerderheid van de programma's zal werken met honden, katten, paarden, rundvlees en melkvee, schapen, varkens, rendieren, gevogelte en geiten, hoewel bepaalde cursussen kunnen zich richten op andere soorten.

Het verdienen van een Master in Zoölogie / Animal Sciences is gunstig in een aantal manieren. Het geeft afgestudeerden een concurrentievoordeel en verbetert hun winstpotentieel. Het geeft hen ook met zowel professionele en persoonlijke vaardigheden die hun hele leven lang kunnen worden gebruikt, zoals het analyseren en oplossen van problemen en rekening houdend met de behoeften van zowel de dieren en de samenleving.

Er zijn vele internationale universiteiten die de mogelijkheid om een ​​Master in de Zoölogie / Animal Sciences verdienen bieden. Omdat elk programma varieert in duur en specifieke cursussen, de kosten variëren ook. Zodra u uw zoekopdracht, bel de school direct uit te vinden wat de kosten zijn betrokken.

Er zijn vele carrières beschikbaar voor mensen met een Master in Zoölogie / Animal Sciences. Afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière in het onderzoek op vele gebieden. Ze kunnen ook werken in de evaluatie, consultancy, productontwikkeling, het onderwijs, en de journalistiek.

Als het verdienen van een diploma online is te verkiezen, contact op met uw school om te zien wat er wordt aangeboden. Veel programma's bieden op afstand leren voor sommige of alle van de cursussen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.