Keystone logo

30 Master Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Business Finance
Vakgebieden
  • Economische studies (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance

Het verdienen van een master's degree is een hele prestatie dat je onderscheidt van andere professionals. Dit niveau van opleiding biedt geavanceerde training, waardoor je expertise en een mate van betrokkenheid die zijn er zeker om u te helpen een baan te krijgen in uw vakgebied.

Wat is een Master in Business Finance? Deze masteropleiding bereidt studenten voor op de complexiteit van de corporate financieel beheer. Cursussen omvat doorgaans boekhouding, economie, financiële modellering, vermogensbeheer en investment banking. Studenten kunnen ook worden verplicht om statistieken, lineaire algebra en andere gerichte wiskunde cursussen, afhankelijk van hun gebied van specialisatie te nemen. Sommige programma's bieden gespecialiseerde opleidingen in corporate finance, de financiële theorie en zelfs behavioral finance. Studenten moeten een bachelor's degree van toepassing op het programma, maar de mate hoeft niet per se te worden in een zakelijk gebied.

Een Master in Business Finance biedt real-world blootstelling aan de fijne kneepjes van persoonlijke en corporate finance. De studenten krijgen de kans om hun kennis en vaardigheden uit te breiden in de voorbereiding op situaties zoals samenvoegingen en overnames, herverdeling van de activa, en voorspellende analyse te nemen.

De kosten om een ​​Master te verkrijgen in Business Finance is afhankelijk van de instelling. Het beste is om contact op elke afdeling toelatingen tot een opsplitsing van het huidige schema te krijgen voor het collegegeld, kosten en de geraamde kosten voor de vereiste leermiddelen zoals boeken en software programma's.

Veel afgestudeerden hun loopbaan in verzekeringen, persoonlijke financiële planning, corporate financieel management, private equity en commercial banking. Studenten kunnen er ook voor kiezen om te beginnen met hun eigen financiële dienstverlener werkzaam als consultant voor particulieren of bedrijven. Anderen kunnen wagen in de publieke sector en neem het op rollen als accountants, auditors en inkomstenbelasting opstellers.

Als het zijn een full-time student is niet mogelijk of praktisch is, kunt u zeker vinden gerenommeerde online programma's die passen in uw huidige levensstijl. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.