Keystone logo

16 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Wijn Business 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Wijn Business
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Wijn Business

Een master's degree is een academische graad van hogescholen en universiteiten na voltooiing van studies die de beheersing van een beroepspraktijk gebied of bijzondere gebied van de studie tonen aan verleend. Deze graad vereist een hoger niveau vaardigheden in de analyse, kritische evaluatie, professionele applicatie, en kritisch denken. De mate wordt meestal verleend in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, beeldende kunst, verpleging, theologie, filosofie, of een museum studies.

Wat is een Master in Wine Business? Een Master in de Wijn Zaken onderzoekt de kennis, vaardigheden en strategieën die nodig zijn om de resultaten in de mondiale wijnindustrie bereiken. Studenten studeren wijnmarkt ontwikkeling voor de binnenlandse en wereldwijde handel, en word goed onderlegd en opgeleid in de wijn productie en verkoop. Het doel van deze opleiding is om studenten op te leiden om te bekwamen wijn business professionals.De cursussen kunnen onderwerpen met betrekking tot de internationale wijn economie, de wijn industrie, logistiek en inkoop, onderhandelingen, oenologie, en wijnproeverijen.

Afgestudeerden met een Master in de Wijn Zaken inzicht krijgen in het bedrijfsleven gebieden zoals merkstrategie, fusies en overnames, het gedrag van consumenten, media, public relations, de buitenlandse ontwikkeling van de markt, en het management. Omdat de wijnindustrie heeft een wereldwijd bereik, afgestudeerden hebben een sterk bewustzijn van de internationale betrekkingen en het bedrijfsleven. Ze ontwikkelen ook een sterke communicatieve vaardigheden die hen in staat stellen om te delen en hun wijn kennis om anderen te onderwijzen.

De kosten van een master's degree, is afhankelijk van de onderwijsinstelling, het land van de studie, en de tijd en eenheden die nodig zijn voor het programma. Voor meer informatie, contact opnemen met de opnames kantoor en vragen over de opleiding en de kosten.

Carrièremogelijkheden in de wijn business sterk en salarissen zijn goed.Enkele mogelijke beroepen in verband met deze mate onder meer regionale export manager, product manager, marketing manager, communicatie manager, wijn directeur, en de handel manager.

Profiteer van de educatieve mogelijkheden die online worden aangeboden, ongeacht waar u woont. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.