Keystone logo

4 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Wereldliteratuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Wereldliteratuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Wereldliteratuur

Een master's degree is een kwaliteit tweejarig programma dat u de opleiding je nodig hebt om verder te gaan met uw professionele carrière geeft. Dit helpt je je bachelor te nemen naar het volgende niveau en moet openstellen deuren naar andere vacatures.

U vraagt ​​zich wellicht af, wat is een Master in de wereld literatuur? Binnen twee jaar moet dit programma te dekken alles met betrekking tot de wereldliteratuur in een diepgaande manier. Het geeft je een hoger niveau van het onderwijs en nieuwe carrière opties, alsook. U kunt zich richten op cursussen zoals meesterwerken van de Europese literatuur, meesterwerken van de literaire kritiek, culturele studies, Midden-Oosten literatuur en cultuur, Aziatische literatuur, vrouwen in de wereld van de literatuur, en geavanceerde disciplinaire studie.

In dit programma leert u alles over de literatuur en culturen van het verleden, het uitbreiden van uw kennis als het gaat om de geschiedenis van de wereld.Je zal waarschijnlijk een andere taal ook, die de overtuiging dat taal- en letterkunde met elkaar verweven benadrukt leren. Je leert om de culturen van andere mensen waarderen in de wereld van vandaag.

Master-opleidingen zijn niet zo duur als het verdienen van een bachelor's degree, vooral omdat de programma's zijn korter duren. De kosten voor de twee jaar zal afhangen van wat je school en in welk land.

Hoewel velen denken de carrière mogelijkheden voor de wereld van de literatuur beperkt zijn, is dit niet noodzakelijk het geval. Er zijn eigenlijk veel dingen die je kunt doen met deze mate. U kunt kiezen uit de fotografie, beeldend kunstenaar, literair agent, Internet specialist, adviseur, advocaat, research analist, reclame-account executive, communautaire organisator, theatrale acteur of manager, uitgever, redacteur, journalist, scenarioschrijver, psycholoog, radiomaker, verslaggever van TV, human resources specialist, bibliothecaris, professor, medische school, of maatschappelijk werker.Onderzoek elk een en erachter te komen welke baan het beste bij je past.

Als u de optie, moet u gebruik maken van het krijgen van je master. U kunt de cursussen online te nemen als dat nodig is, of u kunt de optie in-class kiezen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.